لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خورش هویج تقریبا در خانه هر تبریزی این غذا برای یکبار هم درست شده است. اگر به این شهر سفر میکنید حتما در رستورانهای برتر تجربهاش کنید.
خورش هویج از هویج و مقادیری گوشت و آلو تهیه و با برنج فرد اعلا مهیا میگردد.
حتی به روش اقتصادی هم این غذا رو بدون گوشت یا مرغ با گوشت قلقلی سویا آماده کرد.
باید طرفدار غذاهای شیرین باشید تا از خورش هویج تبریزی خوشت بیاد. با جانبو مگ و طرز تهیه خورش هویج همراه باشید.
پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا نرم شود.
زردچوبه رو اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بعد تکههای نسبتا درشت گوشت خورشتی رو اضافه کنید.
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش را به همراه یک تکه چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.
در صورتی که عجله دارید از زودپز استفاده کنید.
حالا بریم سر وقت هویج!
هویجها رو شسته، پوست کنده و خلالی خرد کنید.
داخل روغن یا کره هویج خلالی شده رو تفت بدید تا کمی نرم شوند.
زعفران و شکر رو اضافه کنید.
در صورت تمایل رب بزنید تا سرخ شود و طعم خامی آن از بین برود.
هنوز تمام نشده!
بریم مرحله بعد…
آلو خورشتی رو بشویید و بعد از اینکه گوشت پخت همراه با هویج تفت داده شده به خورش اضافه کنید!
زعفران رو در نیم ساعت پایانی پخت خورش اضافه کنید.
غذا رو بچشید و در صورت تمایل آب لیمو ترش بزنید.
بگذارید آب خورش کم باشد و به اصطلاح به روغن بیفتد.
برای تزئین این جذاب تبریزی از خلال پسته و زرشک کمک بگیرید!
برنج رو بکشید.
یه کاسه خورش هویج هم بغلش!
نوش جان!