Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه خورش هویج

کد رسپی: 1070506

خورش هویج تقریبا در خانه هر تبریزی این غذا برای یکبار هم درست شده است. اگر به این شهر سفر می‌‌کنید حتما در رستوران‌های برتر تجربه‌اش کنید.

خورش هویج از هویج و مقادیری گوشت و آلو تهیه و با برنج فرد اعلا مهیا می‌گردد.

حتی به روش اقتصادی هم این غذا رو بدون گوشت یا مرغ با گوشت قلقلی سویا آماده کرد.

باید طرفدار غذاهای شیرین باشید تا از خورش هویج تبریزی خوشت بیاد. با جانبو مگ و طرز تهیه خورش هویج همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 11 اردیبهشت 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
150 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

هویج
6 عدد متوسط
گوشت سردست گوسفند
400 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
آلو خشک شده (کم رطوبت) خورشتی
1 فنجان
زعفران
1 قاشق چایخوری
شکر
50 قاشق غذاخوری
دارچین
2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن تفت بدید تا نرم شود.

زردچوبه رو اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بعد تکه‌های نسبتا درشت گوشت خورشتی رو اضافه کنید.

پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش را به همراه یک تکه چوب دارچین به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

در صورتی که عجله دارید از زودپز استفاده کنید.

حالا بریم سر وقت هویج!

هویج‌ها رو شسته، پوست کنده و خلالی خرد کنید.

داخل روغن یا کره هویج خلالی شده رو تفت بدید تا کمی نرم شوند.

زعفران و شکر رو اضافه کنید.

در صورت تمایل رب بزنید تا سرخ شود و طعم خامی آن از بین برود.

 

هنوز تمام نشده!

بریم مرحله بعد…

مرحله 2

آلو خورشتی رو بشویید و بعد از اینکه گوشت پخت همراه با هویج تفت داده شده به خورش اضافه کنید!

زعفران رو در نیم ساعت پایانی پخت خورش اضافه کنید.

غذا رو بچشید و در صورت تمایل آب لیمو ترش بزنید.

بگذارید آب خورش کم باشد و به اصطلاح به روغن بیفتد.

برای تزئین این جذاب تبریزی از خلال پسته و زرشک کمک بگیرید!

برنج رو بکشید.

یه کاسه خورش هویج هم بغلش!

نوش جان!

ارزش غذایی:

97991
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
امگا 3
پروتئین
سدیم
قند‌ها