Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی خورش هویج اردبیلی

دستور تهیه خورش هویج اردبیلی

کد رسپی: 1070112

خورش هویج متعلق به نواحی آذربایجان ایران زمین هست. بنابراین در اردبیل و تبریز و ارومیه اسم این خورش در منو کافه رستوران‌های بومی دیده می‌شود. اصل این غذا گوشت و هویجه و برای اونهایی که علاقه چندانی به غذای شیرین ندارن چندان پیشنهاد نمیشه. در عوض برای من و تویی که عاشق غذاهای شیرین و ملس با پلو هستیم یه گزینه اشتها برانگیزه! در ادامه جانبو مگ دستور تهیه خورش هویج اردبیلی رو با هم می‌بینیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 30 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
هویج
5 عدد متوسط
گوشت گوساله
400 گرم
آلو خشک شده (کم رطوبت) خورشتی
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
زعفران
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
-1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

بهتره پیاز رو رنده کنید، تو روغن تفت بدید، تکه‌های گوشت رو اضافه کنید، رنگ گوشت که تغییر کرد، زردچوبه بزنید و کمی آب بریزید تا بپزه
تو یه قابلمه یا ماهیتابه دیگه هویج رو خلالی خرد کنید و کمی تفت بدید
اجازه ندین بیش از حد حرارت ببینیه، چون از خاصیت و طراوتش کم میشه
تکه‌های گوشت رو اضافه کنید و تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه به فرآیند سرخ کردن ادامه بدید، فلفل سیاه و ادویه رو اضافه کنید
آب رو بریزید تا پخت گوشت شروع بشه
حدود نیم ساعت بعد، هویج رو اضافه کنید
در قابلمه رو بزارید تا مواد به مرحله پخت کامل برسن

مرحله 2

پس از اطمینان از پخت گوشت و هویج، آلو، نمک و زعفران دم کرده رو اضافه می‌کنیم و میزاریم قل بخوره. آماده‌س!

این غذا با برنج سفید معمولا سرو میشه.

خورش هویج

اینم خورش هویج اردبیلی با برنج زعفرونی و دوغ آبعلی

نوش جان!

ارزش غذایی:

1520
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم