لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
بِه یکی از میوههای خوب پاییزیه که باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد. برای تست این خورش باید به طعم خوراکهای شیرین علاقهمند باشین.
شاید یکی از کمنظیرترین غذاهایی ایرونی همین خورش به باشه که با گوشت تکهای، آلو و پلو زعفرونی آدم به زندگی امیدوارتر میکنه.
یکی از خواص به مبارزه با رشد سلولهای سرطانی است، پس یادتون باشه مصرف این میوه رو نادیده نگیرید. بریم با جانبو مگ ببینیم چطور باید خورش به آلو رو درست کنیم.
اول از همه به رو بشویید.
اگه دوست داشتین پوستش رو بگیرین.
خلالی برش بدین و در کمی روغن یا کره برای طعم جذابتر تفت بدین و بزارید کنار.
پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن تاز مانی که رنگش طلایی بشه سرخ کنید.
گوشت تکهای رو با زردچوبه و زعفران در پیاز تفت بدید، کمی آب بریزید، در قابلمه رو بزارید تا بپزه.
در فاصله پخت گوشت تا مهیاسازی خورش، آلو رو خیس کنید.
گوشت که پخته شد، آلو و به رو اضافه کنید.
نیم ساعت بعد رب رو اضافه کنید ( میتونید از رب هم استفاده نکنید تا خورش رنگ اوریجینال خودش رو داشته باشه).
در انتها خورش رو بچشید، نمک بزنید.
5 دقیقه بعد شکر رو هم اضافه کنید.
10 دقیقه بعد زیر خورش رو خاموش کنید.
برنج رو دم کردی؟
خورشت که آماده است!
روی خورش به رو میشه با خلال پسته تزئین کرد.
پلو ماش و قمری آماده است.
با سالاد شیرازی یا ماست و خیار خوب میچسبه.
نوش جان!