Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی خورش به آلو

دستور تهیه خورش به آلو

کد رسپی: 1070222

بِه یکی از میوه‌های خوب پاییزیه که باهاش میشه غذاهای متنوعی درست کرد. برای تست این خورش باید به طعم خوراک‌های شیرین علاقه‌مند باشین.

شاید یکی از کم‌نظیرترین غذاهایی ایرونی همین خورش به باشه که با گوشت تکه‌ای، آلو و پلو زعفرونی آدم به زندگی امیدوارتر میکنه.

یکی از خواص به مبارزه با رشد سلول‌های سرطانی است، پس یادتون باشه مصرف این میوه رو نادیده نگیرید. بریم با جانبو مگ ببینیم چطور باید خورش به آلو رو درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 18 مرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
80 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

به
2 عدد متوسط
گوشت بره
350 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
آلو خشک شده (کم رطوبت) خورشتی
1 فنجان
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
زعفران
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

اول از همه به رو بشویید.

اگه دوست داشتین پوستش رو بگیرین.

خلالی برش بدین و در کمی روغن یا کره برای طعم جذاب‌تر تفت بدین و بزارید کنار.

پیاز رو نگینی خرد کنید و در روغن تاز مانی که رنگش طلایی بشه سرخ کنید.

گوشت تکه‌ای رو با زردچوبه و زعفران در پیاز تفت بدید، کمی آب بریزید، در قابلمه رو بزارید تا بپزه.

مرحله 2

در فاصله پخت گوشت تا مهیاسازی خورش، آلو رو خیس کنید.

گوشت که پخته شد، آلو و به رو اضافه کنید.

نیم ساعت بعد رب رو اضافه کنید ( میتونید از رب هم استفاده نکنید تا خورش رنگ اوریجینال خودش رو داشته باشه).

در انتها خورش رو بچشید، نمک بزنید.

5 دقیقه بعد شکر رو هم اضافه کنید.

10 دقیقه بعد زیر خورش رو خاموش کنید.

 

برنج رو دم کردی؟

خورشت که آماده است!

 

روی خورش به رو میشه با خلال پسته تزئین کرد.

پلو ماش و قمری آماده است.

با سالاد شیرازی یا ماست و خیار خوب می‌چسبه.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1477
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم