لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
ایل شاهسون از ساکنین اصیل دشت مغان در ناحیه شهرستان اردبیل هستند. مردمان عشایر نوعا میهماندوست و مبادی آداب هستند، به واسطه همین اخلاق از توریست و میهمانان خود به بهترین نحو پذیرایی میکنند. خینگل یکی از غذاهای خوبی است که در زیر سقف چادرهای عشایر دشتنشین مغان طعم آن را تجربه خواهید کرد. این غذا تقریبا شبیه به پاستا امروزیه که از سوپرمارکت خریداری میکنیم. امروز و در این صفحه جانبو قصد داریم دایره تجربیاتمون رو کمی گستردهتر کنیم و خینگل اردبیلی رو با هم در خانه درست کنیم. پس همراه ما باشید.
آستینها رو بالا بزنید و آرد، نمک و به تدریج آب رو با هم مخلوط کنید.
خمیر که به شکل اصلیش دراومد، روی یک سطح صاف به قطر 2 سانتیمتر پهن کنید.
به ابعاد 4 در 4 سانت خمیر رو برش بدین و در هوای آزاد بزار تا خشک بشه.
خینگالیها رو تست کن ببین که اگر خشک شده داخل آب جوش بزار تا به مرحله نرم شدن و پخت برسه.
پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن تفت بدید.
به رنگ طلایی که دراومد، سیر و در ادامه گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید.
در صورت تمایل ذائقه زعفران یا رب هم بزنید تا رنگ و لعابی به خودش بگیره.
فلفل و نمک یادتون نره.
خینگالی رو تو ظرف مخصوص که معمولا یه بشقاب گرد چینی سایز بزرگ هست بچینید.
مایه گوشت رو بریزید روش
ماست هم بغل دستتون باشه که عالیه
به به
نوش جان!