لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خشیل غذایی مشابه با حلیم است، با این تفاوت که گوشت ندارد و سریعتر آماده میشود. بلغور گندم پایه اصلی این رسپی است و معمولا برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد. جان میدهد برای صبح یا عصرهای سرد زمستان! کالری بالای این غذا بهتون انرژی زیادی میده و برای ادامه روز خوب نگهتون میداره. بریم با جانبو همراه باشیم ببینیم خشیل چطوری درست میشه!
برای تهیه خشیل باید از عصر روز قبل بلغور گندم رو خیس کنید و بپزید و آبکش کنید تا آبی براش باقی نمونه.
بعد آرد، شیر و آب سرد رو با هم آرام آرام مخلوط کنید (میتونید آرد رو کیم تفت بدید تا از خامی دربیاد)
این مخلوط رو با بلغور روی حرارت قرار بدید تا خامی آرد گرفته بشه و مایه از حلیم غلیظتر و یکدستی بهتون بده.
خوب که جا افتاد، با عسل، شکر یا شیره انگور یا خرما نوش جان کنید!
کره آب شده هم عالیه
خشیل رو میشه بدون بلغور و تنها با آرد، آب و شیر درست کرد.
فقط کافیه آرد رو با شیر و اب سرد مخلوط کنید و با یک چاشنی شیرین میل کنید.
دارچین یادتون نره.