Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه خشیل

کد رسپی: 1070130

خشیل غذایی مشابه با حلیم است، با این تفاوت که گوشت ندارد و سریع‌تر آماده می‌شود. بلغور گندم پایه اصلی این رسپی است و معمولا برای وعده صبحانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. جان میدهد برای صبح یا عصرهای سرد زمستان! کالری بالای این غذا بهتون انرژی زیادی میده و برای ادامه روز خوب نگه‌تون میداره.  بریم با جانبو همراه باشیم ببینیم خشیل چطوری درست میشه!

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 09 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

بلغور خشک
3 فنجان
آرد گندم سبوس
100 گرم
شیر کامل
4 فنجان
کره
4 قاشق غذاخوری
عسل
2 قاشق غذاخوری
دارچین
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برای تهیه خشیل باید از عصر روز قبل بلغور گندم رو خیس کنید و بپزید و آبکش کنید تا آبی براش باقی نمونه.

بعد آرد، شیر و آب سرد رو با هم آرام آرام مخلوط کنید (می‌تونید آرد رو کیم تفت بدید تا از خامی دربیاد)

این مخلوط رو با بلغور روی حرارت قرار بدید تا خامی آرد گرفته بشه و مایه از حلیم غلیظ‌تر و یکدستی بهتون بده.

خوب که جا افتاد، با عسل، شکر یا شیره انگور یا خرما نوش جان کنید!

کره آب شده هم عالیه

خشیل رو میشه بدون بلغور و تنها با آرد، آب و شیر درست کرد.

فقط کافیه آرد رو با شیر و اب سرد مخلوط کنید و با یک چاشنی شیرین میل کنید.

دارچین یادتون نره.

ارزش غذایی:

2794
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم