لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کباب زردک یا مُشتی کباب از انواع غذاهای محبوب و اصیل اصفهانه که در سفر هیجان انگیز شما به این شهر پیشنهاد میشه. این کباب از گوشت چرخکرده، زردک یا هویج، پیاز و آرد نخودچی تشکیل شده که در ادامه با رسپی جانبو بیشتر دربارهش صحبت خواهیم کرد. با مطلب کباب مشتی یا زردک کباب همراه ما باشید.
گوشت چرخکرده رو با پیازی که آبش گرفته شده ورز میدیم
پوست زردک یا هویج رو میگیریم
رنده میکنیم
همراه با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در یک کاسه گرد با هم مخلوط میکنیم
حتما با دست چنگ بزنید که به خوبی همگیر بشه
بعد از اینکه مایه گوشت چسبناک شد برای 1 ساعت داخل یخچال میذاریم تا با خودش خلوت کنه.
بعد از اینکه گوشت آماده شد
روغن رو در تابه میریزیم تا داغ بشه
به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت برمیداریم و مثل کباب لقمه میندازم تو روغن تا سرخ بشه.
در ظرف دیگر سرکه و شیره رو با هم بجوشانید تا کمی غلظت پیدا کند.
سپس کباب زردکها رو در شیره برای 1 ساعت روی حرارت پایین بجوشانید.
زیرش رو خاموش کنید.
غذاتون آماده است!
کباب زردک رو با نان سنگک و سبزی و ترشی خوردن نوش جان کنید.