Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کباب مشتی یا زردک کباب؟

دستور تهیه کباب مشتی یا زردک کباب؟

کد رسپی: 1070202

کباب زردک یا مُشتی کباب از انواع غذاهای محبوب و اصیل اصفهانه که در سفر هیجان انگیز شما به این شهر پیشنهاد میشه. این کباب از گوشت چرخکرده، زردک یا هویج، پیاز و آرد نخودچی تشکیل شده که در ادامه با رسپی جانبو بیشتر درباره‌‌ش صحبت خواهیم کرد. با مطلب کباب مشتی یا زردک کباب همراه ما باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
300 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
سرکه سیب
5 قاشق غذاخوری
زردک
2 فنجان، خرد شده
آرد نخودچی
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
0 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

گوشت چرخکرده رو با پیازی که آبش گرفته شده ورز میدیم

پوست زردک یا هویج رو می‌گیریم

رنده می‌کنیم

همراه با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در یک کاسه گرد با هم مخلوط می‌کنیم

حتما با دست چنگ بزنید که به خوبی همگیر بشه

بعد از اینکه مایه گوشت چسبناک شد برای 1 ساعت داخل یخچال میذاریم تا با خودش خلوت کنه.

مرحله 2

بعد از اینکه گوشت آماده شد

روغن رو در تابه میریزیم تا داغ بشه

به اندازه یک نارنگی کوچک از گوشت برمیداریم و مثل کباب لقمه میندازم تو روغن تا سرخ بشه.

در ظرف دیگر سرکه و شیره رو با هم بجوشانید تا کمی غلظت پیدا کند.

سپس کباب زردک‌ها رو در شیره برای 1 ساعت روی حرارت پایین بجوشانید.

زیرش رو خاموش کنید.

 

غذاتون آماده است!

کباب زردک رو با نان سنگک و سبزی و ترشی خوردن نوش جان کنید.

ارزش غذایی:

1626
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم