Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه کته ختاب

کد رسپی: 1070135
4.0 (1)
1 دیدگاه

خطاب، ختاب یا کته از غذاهای خوش خوراک نواحی آذری ایران محسوب میشه. نمونه این غذا در بجنورد، شیراز و کردستان که به ترتیب با نام‌های پی‌پُخ و کلانه شهرت داره. کوتاب یا قطاب غذای کاملی که برای وعده صبحانه و شام سبک پیشنهاد میشه. در واقع یک جور پیراشکیه که وسطش با سبزیجات و گاهی اوقات پنیر پر میشه. بریم ببینیم رسپی کته ختاب یا خطاب در جانبو چجوریه.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 10 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
70 دقیقه
مدت پخت:
45 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

پیاز
3 عدد متوسط
لپه
1 فنجان
برنج سفید
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
کره
4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
-1 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

سبزی این غذا رو خوب شسته، ریز خرد می‌کنیم و روی حرارت تفت میدیم تا از خامی دربیاد.

پیاز رو نگینی خرد می‌کنیم در تابه با کمی روغن تفت میدیم.

رب انار، زرشک شسته، لپه و برنج نیم دانه پخته رو با سبزی مخلوط می‌کنیم.

خمیر نان بربری رو از وسط پهن می‌کنیم، باز می‌کنیم و روی نیمی از نان رو با مایه ختاب پر می‌کنیم.

قسمت دیگر سطح نان را روی مواد تا می‌کنیم تا پوشش بده.

کار رو با تخم مرغ، نمک و فلفل رومال می‌کنیم و داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد حرارت میدیم.

البته میشه روی ساج خطاب رو پخت.

پس از اطمینان از پخت سطح نون غذاتون رو سرو کنید.

 

این غذا ” کوتاب” هم خوانده میشه.

ارزش غذایی:

781
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0