لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
خطاب، ختاب یا کته از غذاهای خوش خوراک نواحی آذری ایران محسوب میشه. نمونه این غذا در بجنورد، شیراز و کردستان که به ترتیب با نامهای پیپُخ و کلانه شهرت داره. کوتاب یا قطاب غذای کاملی که برای وعده صبحانه و شام سبک پیشنهاد میشه. در واقع یک جور پیراشکیه که وسطش با سبزیجات و گاهی اوقات پنیر پر میشه. بریم ببینیم رسپی کته ختاب یا خطاب در جانبو چجوریه.
سبزی این غذا رو خوب شسته، ریز خرد میکنیم و روی حرارت تفت میدیم تا از خامی دربیاد.
پیاز رو نگینی خرد میکنیم در تابه با کمی روغن تفت میدیم.
رب انار، زرشک شسته، لپه و برنج نیم دانه پخته رو با سبزی مخلوط میکنیم.
خمیر نان بربری رو از وسط پهن میکنیم، باز میکنیم و روی نیمی از نان رو با مایه ختاب پر میکنیم.
قسمت دیگر سطح نان را روی مواد تا میکنیم تا پوشش بده.
کار رو با تخم مرغ، نمک و فلفل رومال میکنیم و داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد حرارت میدیم.
البته میشه روی ساج خطاب رو پخت.
پس از اطمینان از پخت سطح نون غذاتون رو سرو کنید.
این غذا ” کوتاب” هم خوانده میشه.