لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کاسه کباب یکی از غذاهای جذاب برای ذائقه ایرانی و جهانیه. اکثر توریستها از خوردن این غذا زیاد لذت میبرن و حاضرن برای چند روز این غذا رو در تور اردبیل داشته باشن. عرف این هست که چند مدل کباب رو توی یه کاسه از کره و گوجه فرنگی سرو کنن. کاسه کباب اصیل از انواع کباب کوبیده، چنجه، جوجه، دل و جگر تشکیل شده. کالری این خوراک تقریبا بالاست و اگر تحت رژیم غذایی هستین قبل و بعدش حسابی ورزش کنین یا با دکترتون هماهنگ باشید. طعم کاسه کباب رو هم در سفر اردبیل و هم در خونه یا دورهمی تو دل طبیعت آخر هفته میتونید تجربه کنید. رسپی کاسه کباب اردبیل رو با جانبو داشته باشین.
نکته:
از دل و جگر و قلوه گوسفندی هم در این غذا میتونید استفاده کنید.
برای این غذا باید وقت بگذارید. اول از همه فیله گوسفندی رو به اندازه کباب چنجه برش میدیم. فیلههای کات شده رو با نمک، فلفل، زعفران دم کرده، آبلیمو و پیاز مخلوط کنید و برای 3 ساعت داخل یخچال قرار بذدید تا گوشت بیات بشه.
جوجهها رو هم به سایز چنجهها برای پخت یکسان برش بدین و با آبلیمو، زعفران، فلفل دلمهای و نمک مزه دار کنید بزار 2 ساعت تو یخچال با رفقا خلوت کنه.
گوشت چرخ کرده گوسفندی رو با 25 گرم چربی از 250 گرم با نمک، فلفل و زعفران بعد از چند بار چرخ کردن خوب ورز بدید و سیخ بزنید.
دل، جگر و قلوه رو هم به تناسب بقیه گوشتها برش بدین
بعد از سیخ زدن همه موارد به سراغ آتیش میریم و منقل رو بیدار میکنیم.
آتیش زغال باید بخوابه.
اول از همه چنجه، بعد به ترتیب کوبیده و جوجه رو میزاریم رو آتیش تا خوب مغزپخت بشه.
در آخر دل و جیگر و گوجه فرنگی رو میزاریم.
به خودتون بستگی داره که چقدر بخواین دل و جگر کباب بشه.
همه کبابامون رو میریزیم تو کاسه مخصوص، مگه بهش نمیگن کاسه کباب؟!
گوجه رو اول میذاریم تو کاسه.
میتونیم فلفل سبز نیمه تند هم بزاریم بغل گوجه.
کوبیده رو به 3 قسمت تقسیم میکنیم و با چنجه، جوجه و دل و جگر مخلوط میکنیم.
آب کره رو میدیم رو کباب.
یه کم کنجد هم اضافه کنی میچسبه.
با نون پیتا یا تافتون محلی خیلی چسبناکتره!
نوش جان!