Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کاسه کباب

دستور تهیه کاسه کباب

کد رسپی: 1070116
5.0 (1)
بدون دیدگاه

کاسه کباب یکی از غذاهای جذاب برای ذائقه ایرانی و جهانیه. اکثر توریست‌ها از خوردن این غذا زیاد لذت می‌برن و حاضرن برای چند روز این غذا رو در تور اردبیل داشته باشن. عرف این هست که چند مدل کباب رو توی یه کاسه از کره و گوجه فرنگی سرو کنن.  کاسه کباب اصیل از انواع کباب کوبیده، چنجه، جوجه، دل و جگر تشکیل شده. کالری این خوراک تقریبا بالاست و اگر تحت رژیم غذایی هستین قبل و بعدش حسابی ورزش کنین یا با دکترتون هماهنگ باشید. طعم کاسه کباب رو هم در سفر اردبیل و هم در خونه یا دورهمی تو دل طبیعت آخر هفته می‌تونید تجربه کنید. رسپی کاسه کباب اردبیل رو با جانبو داشته باشین.   

نکته:

از دل و جگر و قلوه گوسفندی هم در این غذا می‌تونید استفاده کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 30 اردیبهشت 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
180 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

فیله بره
250 گرم
سینه مرغ
300 گرم
گوشت چرخ کرده
250 گرم
کره
1 قاشق غذاخوری
دانه کنجد خشک
25 گرم
زعفران
2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
4 عدد متوسط
فلفل دلمه ای سبز
1 عدد متوسط
فلفل چیلی سبز تند
1 فنجان
پیاز
2 عدد متوسط
آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برای این غذا باید وقت بگذارید. اول از همه فیله گوسفندی رو به اندازه کباب چنجه برش میدیم. فیله‌های کات شده رو با نمک، فلفل، زعفران دم کرده، آبلیمو و پیاز مخلوط کنید و برای 3 ساعت داخل یخچال قرار بذدید تا گوشت بیات بشه.

جوجه‌ها رو هم به سایز چنجه‌ها برای پخت یکسان برش بدین و با آبلیمو، زعفران، فلفل دلمه‌ای و نمک مزه دار کنید بزار 2 ساعت تو یخچال با رفقا خلوت کنه.

 

گوشت چرخ کرده گوسفندی رو با 25 گرم چربی از 250 گرم با نمک، فلفل و زعفران بعد از چند بار چرخ کردن خوب ورز بدید و سیخ بزنید.

دل، جگر و قلوه رو هم به تناسب بقیه گوشت‌ها برش بدین

مرحله 2

بعد از سیخ زدن همه موارد به سراغ آتیش میریم و منقل رو بیدار می‌کنیم.

آتیش زغال باید بخوابه.

اول از همه چنجه، بعد به ترتیب کوبیده و جوجه رو میزاریم رو آتیش تا خوب مغزپخت بشه.

در آخر دل و جیگر و گوجه فرنگی رو میزاریم.

به خودتون بستگی داره که چقدر بخواین دل و جگر کباب بشه.

همه کبابامون رو می‌ریزیم تو کاسه مخصوص، مگه بهش نمیگن کاسه کباب؟!

گوجه رو اول میذاریم تو کاسه.

می‌تونیم فلفل سبز نیمه تند هم بزاریم بغل گوجه.

کوبیده رو به 3 قسمت تقسیم می‌کنیم و با چنجه، جوجه و دل و جگر مخلوط می‌کنیم.

آب کره رو میدیم رو کباب.

یه  کم کنجد هم اضافه کنی می‌چسبه.

با نون پیتا یا تافتون محلی خیلی چسبناک‌تره!

نوش جان!

ارزش غذایی:

2483
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0