لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کله جوش اصفهانی ساده و خوشمزه است. این غذا برای افراد گیاهخوار و اونهایی که به دلیل بیماری خاصی از خوردن گوشت و مرغ و همچنین چربی بالایی دارند یه پیشنهاد سرآشپزه! محتویات کله جوش شامل نعنا و کشک هست که برای روزهای سرد زمستان و مواقعی که زمان کافی برای آشپزی ندارین عالیه. بریم ببینیم با رسپی جانبو چطور میتونیم یه کله جوش اصفهانی ناب درست کنیم.
پیاز رو با حوصله و دقت ریز کنید و در روغن با سیر خرد شده تفت بدید.
بوی سیر که بلند شد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید.
3 دقیقه بعد پودر نعناع رو هم به مواد ملحق کنید.
اجازه بدید طعم چاشنیها به خوبی در هم آمیخته بشن.
مغز گردوها رو خرد کنید و با سایر مواد تفت بدید.
2 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه بدید تا غل بزنه
حالا نوبت به کشک و آرد گندم میرسه، این 2 عزیز رو با آب جوش میکس کنید و به مواد بیافزایید.
حدود 15 الی 20 دقیقه (بسته به شعله گاز) بعد زیر شعله رو خاموش کنید.
کله جوش آماده است.
نوش جان!