Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی کله جوش اصفهانی

دستور تهیه کله جوش اصفهانی

کد رسپی: 1070215

کله جوش اصفهانی ساده و خوشمزه است. این غذا برای افراد گیاهخوار و اونهایی که به دلیل بیماری خاصی از خوردن گوشت و مرغ و همچنین چربی بالایی دارند یه پیشنهاد سرآشپزه! محتویات  کله جوش شامل نعنا و کشک هست که برای روزهای سرد زمستان و مواقعی که زمان کافی برای آشپزی ندارین عالیه. بریم ببینیم با رسپی جانبو چطور می‌تونیم یه کله جوش اصفهانی ناب درست کنیم.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 04 شهریور 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

گردو
1 فنجان
پیاز
2 عدد متوسط
سیر
2 حبه
نعناع خشک شده
5 قاشق چایخوری
آرد گندم
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن ذرت
2 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پیاز رو با حوصله و دقت ریز کنید و در روغن با سیر خرد شده تفت بدید.

بوی سیر که بلند شد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید.

3 دقیقه بعد پودر نعناع رو هم به مواد ملحق کنید.

اجازه بدید طعم چاشنی‌ها به خوبی در هم آمیخته بشن.

مغز گردوها رو خرد کنید و با سایر مواد تفت بدید.

2 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه بدید تا غل بزنه

حالا نوبت به کشک و آرد گندم میرسه، این 2 عزیز رو با آب جوش میکس کنید و به مواد بیافزایید.

حدود 15 الی 20 دقیقه (بسته به شعله گاز) بعد زیر شعله رو خاموش کنید.

کله جوش آماده است.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1590
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم