لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کالاماراتا یک پاستا حلقهای ضخیم ناپلی است که معمولا با یک کالاماری ساده (ماهی مرکب) و سس گوجه فرنگی سرو میشود. در واقع نام کالاماراتا از کالاماری گرفته شده، چون پاستا شبیه حلقه های ماهی مرکب است. قطعات حلقهای و کوچک این پاستا برای پیر و جوان جذاب است. ماهی مرکب یا کالاماری منبع قابل اعتمادی از پروتئین است که برای عضله سازی و تحکیم ساختار ماهیچهای بدن خوب است، به جوان سازی و زیبایی پوست و مو کمک میکند و در نهایت ترکیب خوش طعمی با پاستا ایجاد میکند. کالاماراتا با ماهی مرکب، این غذای اصیل و سبک ایتالیایی رو با دستور تهیه مخصوص مجله آشپزی جانبو با هم درست کنیم.
ماهی مرکب را به صورت حلقه های کوچک برش بزنید و شاخکها را نگه دارید
روغن زیتون را گرم کنید. سیر را با دستان خود له کنید (این کار باعث می شود که روغن سیر خارج شود و طعم خاصی به سس بدهد) سپس حبه های سیر له شده را به ماهیتابه روغن داغ اضافه کنید.
ماهی مرکب را به ماهیتابه اضافه کنید و تا 1 دقیقه هم بزنید. سپس گوجهفرنگی را از وسط برش دهید و به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی گوجه ها کمی نرم شدند فلفل قرمز، نمک و جعفری را اضافه کنید و در عین هم زدن، اجازه دهید مواد 12 دقیقه با هم بجوشند.
در قابلمه مقداری آب با نمک و روغن بریزید و بگذارید آب بجوشد سپس ماکارونی کالاماراتا را تا 10 دقیقه در آن بجوشانید تا زمانی که آل دنته شود. یک فنجان از آب ماکارونی را جدا نگه دارید و باقی آن را آبکش کنید.
آب ماکارونی را به سس ماهی مرکب اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شود.
با کمی از جعفری های خرد شده باقی مانده پاستا را گارنیش کنید.
پاستا آماده است.
نوش جان