Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا سلامت کالاماراتا با ماهی مرکب

دستور تهیه کالاماراتا با ماهی مرکب

کد رسپی: 01033801

کالاماراتا یک پاستا حلقه‌ای ضخیم ناپلی است که معمولا با یک کالاماری ساده (ماهی مرکب) و سس گوجه فرنگی سرو می‌شود. در واقع نام کالاماراتا از کالاماری گرفته شده، چون پاستا شبیه حلقه های ماهی مرکب است. قطعات حلقه‌ای و کوچک این پاستا برای پیر و جوان جذاب است. ماهی مرکب یا کالاماری منبع قابل اعتمادی از پروتئین است که برای عضله سازی و تحکیم ساختار ماهیچه‌ای بدن خوب است، به جوان سازی و زیبایی پوست و مو کمک می‌کند و در نهایت ترکیب خوش طعمی با پاستا ایجاد می‌کند. کالاماراتا با ماهی مرکب، این غذای اصیل و سبک ایتالیایی رو با دستور تهیه مخصوص مجله آشپزی جانبو با هم درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 03 بهمن 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

ماهی مرکب
400 گرم
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
سیر
2 حبه
گوجه فرنگی
2 عدد متوسط
پودر فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
جعفری
1 فنجان، خرد شده
کالاماراتا
400 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ماهی مرکب را به صورت حلقه های کوچک برش بزنید و شاخک‌ها را نگه دارید

روغن زیتون را گرم کنید. سیر را با دستان خود له کنید (این کار باعث می شود که روغن سیر خارج شود و طعم خاصی به سس بدهد) سپس حبه های سیر له شده را به ماهیتابه روغن داغ اضافه کنید.

ماهی مرکب را به ماهیتابه اضافه کنید و تا 1 دقیقه هم بزنید. سپس گوجه‌فرنگی را از وسط برش دهید و به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. وقتی گوجه ها کمی نرم شدند فلفل قرمز، نمک و جعفری را اضافه کنید و در عین هم زدن، اجازه دهید مواد 12 دقیقه با هم بجوشند.

مرحله 2

در قابلمه مقداری آب با نمک و روغن بریزید و بگذارید آب بجوشد سپس ماکارونی کالاماراتا را تا 10 دقیقه در آن بجوشانید تا زمانی که آل دنته شود. یک فنجان از آب ماکارونی را جدا نگه دارید و باقی آن را آبکش کنید.

آب ماکارونی را به سس ماهی مرکب اضافه کنید و هم بزنید. پاستا را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شود.

با کمی از جعفری های خرد شده باقی مانده پاستا را گارنیش کنید.

پاستا آماده است.

نوش جان

ارزش غذایی:

808
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم