Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی رامن قارچ به سبک ایتالیایی

دستور تهیه رامن قارچ به سبک ایتالیایی

کد رسپی: 01030203

رامن نوعی نودل (رشته) چینی است که به سبک ایتالیایی با قراچ سرو می‌شود. درست کردن این غذا زمان طولانی از شما نمی‌گیرد . طعم کم نظیری دارد و برای طرفداران غذاهای پاستا ایتالیایی یک پیشنهاد هیجان انگیز است. خانواده پاستا و ماکارانی از جمله غذاهای حاوی فیبر هستند و دل شما را برای یک وعده سیر و شاد می‌کنند. این شما و رامن قارچ به سبک ایتالیایی در مجله هنری جانبو!

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 07 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
فیله گوساله
250 گرم
موسیر
0.25 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی سبز
1 فنجان
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سیر
1 حبه
نمک
2 قاشق چایخوری
قارچ شیتاکه خشک شده
4 عدد متوسط
دارچین
0.5 قاشق چایخوری
پیازچه
0.75 فنجان، خرد شده
دانه کنجد خشک
30 گرم
بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر، سیر و فیله نازک گوساله را که بصورت نواری برش خرده است اضافه کنید. حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود.

مرحله 2

نمک، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و قارچ و دارچین را اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کلاهک‌های قارچ نرم شوند بجوشانید.

مرحله 3

رشته‌های بوکاتینی را به آبگوشت اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید.

مرحله 4

نودل و آب گوشت را داخل کاسه ها بریزید. روی آن را با پیازچه و دانه کنجد سرو کنید.

ارزش غذایی:

2671
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم