لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
رامن نوعی نودل (رشته) چینی است که به سبک ایتالیایی با قراچ سرو میشود. درست کردن این غذا زمان طولانی از شما نمیگیرد . طعم کم نظیری دارد و برای طرفداران غذاهای پاستا ایتالیایی یک پیشنهاد هیجان انگیز است. خانواده پاستا و ماکارانی از جمله غذاهای حاوی فیبر هستند و دل شما را برای یک وعده سیر و شاد میکنند. این شما و رامن قارچ به سبک ایتالیایی در مجله هنری جانبو!
2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. موسیر، سیر و فیله نازک گوساله را که بصورت نواری برش خرده است اضافه کنید. حدود 8 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود.
نمک، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و قارچ و دارچین را اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کلاهکهای قارچ نرم شوند بجوشانید.
رشتههای بوکاتینی را به آبگوشت اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید.
نودل و آب گوشت را داخل کاسه ها بریزید. روی آن را با پیازچه و دانه کنجد سرو کنید.