Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی حلیم ماش و قمری

دستور تهیه حلیم ماش و قمری

کد رسپی: 1070210

از هر چه بگذریم سخن حلیم خوش‌تر است. ظاهرا در منو غذاهای بومی اصفهان حلیم یا هلیم زیاد به چشم می‌خوره. در این رسپی جانبو مگ میخوایم درباره حلیمی که با ماش، کلم قمری و گوشت طپخ میشه، صحبت کنیم. اگر طرفدار غذا با این محتویات هستین و از تکرار خسته شدین، این مقاله جانبو رو تا انتها دنبال کنید و حلیم ماش و قمری رو درست کنید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
45 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

گوشت بره
350 گرم
کلم قمری
2 عدد متوسط
پیاز
3 عدد متوسط
برنج سفید
1 فنجان
ماش
2 فنجان
جعفری
1 فنجان، خرد شده
تره فرنگی
2 عدد متوسط
شوید خشک
5 قاشق چایخوری
ترخون خشک
3 قاشق چایخوری
مرزه
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
دارچین
2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

گوشت گوسفند رو با پیاز تفت بدید تا رنگش رو به طلایی تغییر کنه و خوب پخته بشه

کلم قمری خرد شده رو با نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین و ادویه کاری رو به گوشت اضافه می‌کنیم

سبزی رو که شامل جعفری، تره، شوید، تلخون، مرزه و شنبلیله میشه رو خوب بشویید و ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت بدید

مرحله 2

سبزی رو با 3 پیمانه آب به گوشت  کلم قمری اضافه می‌کنیم تا به طور کامل پخته بشه

ماش و برنج رو به طور جداگانه بپزید و بزارید کنار

مخلوط گوشت و کلم قمری رو با گوشتکوب برقی می‌کوبیم و بعد ماش و برنج رو اضافه می‌کنیم.

نیمی از پیازداغ‌ها رو داخل غذامون میریزیم و روی حرارت قرار میدیم

اجازه بدین برای 1 الی 2 ساعت روی شعله ملایم قوام بیاد.

در آخر تو یک کاسه مناسب سرو کنید.

با پیازداغ تزئین کنید.

بعد نوش جان

ارزش غذایی:

3018
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم