لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
از هر چه بگذریم سخن حلیم خوشتر است. ظاهرا در منو غذاهای بومی اصفهان حلیم یا هلیم زیاد به چشم میخوره. در این رسپی جانبو مگ میخوایم درباره حلیمی که با ماش، کلم قمری و گوشت طپخ میشه، صحبت کنیم. اگر طرفدار غذا با این محتویات هستین و از تکرار خسته شدین، این مقاله جانبو رو تا انتها دنبال کنید و حلیم ماش و قمری رو درست کنید.
گوشت گوسفند رو با پیاز تفت بدید تا رنگش رو به طلایی تغییر کنه و خوب پخته بشه
کلم قمری خرد شده رو با نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین و ادویه کاری رو به گوشت اضافه میکنیم
سبزی رو که شامل جعفری، تره، شوید، تلخون، مرزه و شنبلیله میشه رو خوب بشویید و ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت بدید
سبزی رو با 3 پیمانه آب به گوشت کلم قمری اضافه میکنیم تا به طور کامل پخته بشه
ماش و برنج رو به طور جداگانه بپزید و بزارید کنار
مخلوط گوشت و کلم قمری رو با گوشتکوب برقی میکوبیم و بعد ماش و برنج رو اضافه میکنیم.
نیمی از پیازداغها رو داخل غذامون میریزیم و روی حرارت قرار میدیم
اجازه بدین برای 1 الی 2 ساعت روی شعله ملایم قوام بیاد.
در آخر تو یک کاسه مناسب سرو کنید.
با پیازداغ تزئین کنید.
بعد نوش جان