Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی حلیم عدس

دستور تهیه حلیم عدس

کد رسپی: 1070215

حلیم عدس از دیگر غذاهای بومی و قدیمی اصفهان است که برای افراد علاقه‌مندان به حلیم یه پیشنهاد عالیه. این غذا رو می‌تونید بدون گوشت یا با گوشت درست کنید. حتی گیاه‌خوارها هم بد نیست به نسخه بدون گوشت این غذا تکیه کنند. بریم ببینیم با دستور پخت حلیم عدس در جانبو مگ چطور باید پیش بریم.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 19 مهر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
180 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
عدس
3 فنجان
گوشت بره
200 گرم
زعفران
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
زنجبیل
1 قاشق چایخوری
هل
1 قاشق چایخوری
دارچین
4 قاشق چایخوری
آب
4 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

گوشت رو با پیاز قطعه شده، هِل، زعفران، آویشن و زنجبیل همراه با 4 پیمانه آب بزارید تا خوب بپزه

پس از پخت گوشت عدس پاک کرده و شسته شده رو اضافه کنید تا به مرحله کامل پخت برسه.

یک ربع قبل از اینکه بخواید زیر اجاق رو خاموش کنید، نمک رو اضافه کنید

آب غذا که کم شد، مخلوط گوشت و عدس را با گوشتکوب خوب بکوبید.

حلیم آماده است!

در ظرف مخصوص سرو کنید

روی غذا رو طبق دستور با آویشن و گل پر تزئین کنید (اگر از طعم این دو عزیز خوشتون میاد)

نوش جان!

 

شله بریون زیره از حلیم عدس خوشمزه‌تر نباشه کلیک کن!

مرحله 2

ارزش غذایی:

2679
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم