لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
حلیم عدس از دیگر غذاهای بومی و قدیمی اصفهان است که برای افراد علاقهمندان به حلیم یه پیشنهاد عالیه. این غذا رو میتونید بدون گوشت یا با گوشت درست کنید. حتی گیاهخوارها هم بد نیست به نسخه بدون گوشت این غذا تکیه کنند. بریم ببینیم با دستور پخت حلیم عدس در جانبو مگ چطور باید پیش بریم.
گوشت رو با پیاز قطعه شده، هِل، زعفران، آویشن و زنجبیل همراه با 4 پیمانه آب بزارید تا خوب بپزه
پس از پخت گوشت عدس پاک کرده و شسته شده رو اضافه کنید تا به مرحله کامل پخت برسه.
یک ربع قبل از اینکه بخواید زیر اجاق رو خاموش کنید، نمک رو اضافه کنید
آب غذا که کم شد، مخلوط گوشت و عدس را با گوشتکوب خوب بکوبید.
حلیم آماده است!
در ظرف مخصوص سرو کنید
روی غذا رو طبق دستور با آویشن و گل پر تزئین کنید (اگر از طعم این دو عزیز خوشتون میاد)
نوش جان!