لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
به طور معمول *هلیم (حلیم) با گوشت بوقلمون طبخ میشه
اما وجه تمای حلیم البرزی (کرجی) با دیگران در استفاده از گوشت گوسفنده!
پس اگر دنبال غذاهای گوشتی با ترکیب گندم و شکر یا نمک هستید این رسپی جانبو مگ رو حتما دنبال کنید.
*معنای لغوی هلیم:
این واژه، ریشه در فرهنگ فارسی دارد. و بنابر فرهنگ لغات فارسی، هلیم، بر گرفته از غذایی گوشتی به نام هلام است. آن، غذایی است که از گندم و گوشت و شیر له شده و کوبیده شده درهم ساخته میشود.
*معنای لغوی حلیم:
این لغت، ریشه در فرهنگ عربی دارد. از حِلم، به معنای بردباری و شکیبایی و صبر و تحمل، ماخوذ گشته است. پس، یکی از صفات مطلق پروردگار است.
بلغور گندم رو با 12 لیوان آب بزارید تا بپزه.
در قابلمهای دیگر گوشت رو با پیاز و نمک بزارین بپزه، کف روی گوشت رو بگیرین بهتره.
در حین پخت بلغور آن را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
پس از اطمینان از پخت بلغور رو توسط یک سبد با توری نسبتا درشت و فشار کفگیر صاف میکنیم.
دوباره در قابلمه میریزیم و گشوت ریش ریش شده رو اضافه میکنیم تا قوام بیاد.
حلیم رو هم بزنید تا گوشت و بلغور کاملا با هم ترکیب بشن.
این غذا معمولا باید کش بیاد.
حواستون باشه که چربی گوشت داخل حلیم نباشه.
پس از پخت کامل حلیم در ظروف مورد علاقه سرو کنید.
این غذا معمولا با شکر، دارچین و کره یا روغن کرمانشاهی سرو میشه.
طعمش بینظیره!
البته برخی هم با نمک میل میکنند.
نوش جان!