لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
یکی از عجایب رایج در اصفهان همراهی دوغ با گوشفیل است. اهالی اصفهان این ترکیب رو در اکثر ضیافتها و دورهمیها تدارک میبینن و کلی کیف میکنن.
تو این رسپی جانبو مگ میخواهیم طرز تهیه گوشفیل رو بهتون بگیم، دوغ هم که از اسمش معلومه! آب، ماست، نمک!
دو عدد زرده تخم مرغ را با همزن دستی یا برقی تا یکدستی کامل هم بزنید.
روغن مایع رو همراه با یک قاشق از شربت ( مخلوط آب، جوهر لیمو، شکر، گلاب و زعفران) و شیر اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و به مایه تخم مرغ وارد کنید تا خمیر نرم و صافی رو ازش دربیاد.
خمیر رو ورز بدید و در کاسه چرب شده با روغن بپوشانید.
اجازه بدید برای 2 ساعت داخل یخچال بمونه تا به اندازه2 برابر پف کنه!
خمیر رو از یخچال دربیارین
ورز بدین و با وردنه به یک لایه نازک شکل بدین
با چاقو خمیر رو به شکل مکعبهی کوچکی برش بدین
در یک تابه روغن خوب بریزین
روغن که داغ شد، گوشفیلها رو به صورت تکی بندازید تو روغن تا سرخ بشه.
گوشفیلهای داغ داغ رو تو ظرف شربت بزارین
اجازه بدین چند دقیقه تو شربت بمونه
بعد تو یه ظرف مورد نظر بزارین
دوغ رو مهیا کن
یه جرعه دوغ
یه گاز گوشفیل
نوش جان!