Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی دوغ و گوشفیل به سبک اصفهان

دستور تهیه دوغ و گوشفیل به سبک اصفهان

کد رسپی: 1070230

یکی از عجایب رایج در اصفهان همراهی دوغ با گوشفیل است. اهالی اصفهان این ترکیب رو در اکثر ضیافت‌‍‌ها و دورهمی‌ها تدارک می‌بینن و کلی کیف می‌کنن.

تو این رسپی جانبو مگ می‌خواهیم طرز تهیه گوشفیل رو بهتون بگیم، دوغ هم که از اسمش معلومه! آب، ماست، نمک!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

زرده تخم مرغ
2 عدد متوسط
شیر پرچرب
1 فنجان
روغن آفتابگردان
1 قاشق غذاخوری
آرد گندم سبوس
50 گرم
زعفران
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

دو عدد زرده تخم مرغ را با همزن دستی یا برقی تا یکدستی کامل هم بزنید.

روغن مایع رو همراه با یک قاشق از شربت ( مخلوط آب، جوهر لیمو، شکر، گلاب و زعفران) و شیر اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و به مایه تخم مرغ وارد کنید تا خمیر نرم و صافی رو ازش دربیاد.

خمیر رو ورز بدید و در کاسه چرب شده با روغن بپوشانید.

اجازه بدید برای 2 ساعت داخل یخچال بمونه تا به اندازه2 برابر پف کنه!

 

مرحله 2

خمیر رو از یخچال دربیارین

ورز بدین و با وردنه به یک لایه نازک شکل بدین

با چاقو خمیر رو به شکل مکعب‌هی کوچکی برش بدین

در یک تابه روغن خوب بریزین

روغن که داغ شد، گوشفیل‌ها رو به صورت تکی بندازید تو روغن تا سرخ بشه.

گوشفیل‌های داغ داغ رو تو ظرف شربت بزارین

اجازه بدین چند دقیقه تو شربت بمونه

بعد تو یه ظرف مورد نظر بزارین

دوغ رو مهیا کن

یه جرعه دوغ

یه گاز گوشفیل

نوش جان!

ارزش غذایی:

554
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم