لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
گداخته اصفهان، کاچی و معجون رو در جیب بغل میگذارد. در این غذا یا دسر مغزیجات گرم، پودر نارگیل و کنجد با زنجبیل و دارچین و کره محلی به کار رفته. با خوردن گداخته با رستم دستان رقابت کنید پیروز خواهید شد!
خب بریم ببینیم این متحیرالعقول با عنوان گداخته اصفهان رو چطور با جانبو مگ میشه درست کرد.
اول نیت کنید که برای تهیه گداخته صبور باشید و یه کار خوب تحویل بدین.
قرص کمر رو از عطاری تهیه کنید، بکوبید و با دانه فوفل و زنجبیل آسیاب کنید تا خرد و خاکشیر شود.
مغزها، پودر نارگیل و بقیه مواد رو در میکسر با دور تند مخلوط میکنیم.
همه که با هم آمیخته شدن، بزارین یه کناری تا بهتون بگم.
در قابلمهای به طور جداگانه کره محلی رو آب کنید.
آرد برنج یا گندم رو اضافه کنید.
دو سوم لیوان از مخلوط معجون رو اضافه کنید.
مواد رو تا جایی خامی آرد گرفته بشه تفت بدین.
بعد یواش یواش آب رو اضافه کنید.
به سرعت هم میزنیم تا گوله نشه.
زعفران، زردچوبه و نبات رو هم اضافه میکنیم.
در قابلمه رو بزارین تا کمی غل بزنه.
در نهایت دارچین و زنجبیل هم چاشنی میکنیم تا طعم جان بخشتری داشته باشه.
حواستون باشه که غلظت گداخته طوری نباشه که بعد از گذاشتن تو یخچال سفت باشه، بهتره جنس گداخته شبیه به سمنو باشه.
نوش جان!