Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی گداخته اصفهان

دستور تهیه گداخته اصفهان

کد رسپی: 1070229

گداخته اصفهان، کاچی و معجون رو در جیب بغل می‌گذارد. در این غذا یا دسر مغزیجات گرم، پودر نارگیل و کنجد با زنجبیل و دارچین و کره محلی به کار رفته. با خوردن گداخته با رستم دستان رقابت کنید پیروز خواهید شد!

خب بریم ببینیم این متحیرالعقول با عنوان گداخته اصفهان رو چطور با جانبو مگ میشه درست کرد.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
40 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

فندق
20 عدد متوسط
دانه کنجد خشک
100 گرم
آرد برنج
1 فنجان
جوز هندی آسیاب شده
2 قاشق چایخوری
کره
2 قاشق غذاخوری
زعفران
1 قاشق چایخوری
زنجبیل
1 قاشق چایخوری
دارچین
1 قاشق چایخوری
مغز پسته
1 فنجان
پودر زردچوبه
0.5 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

اول نیت کنید که برای تهیه گداخته صبور باشید و یه کار خوب تحویل بدین.

قرص کمر رو از عطاری تهیه کنید، بکوبید و با دانه فوفل و زنجبیل آسیاب کنید تا خرد و خاکشیر شود.

مغزها، پودر نارگیل و بقیه مواد رو در میکسر با دور تند مخلوط می‌کنیم.

همه که با هم آمیخته شدن، بزارین یه کناری تا بهتون بگم.

در قابلمه‌ای به طور جداگانه کره  محلی رو آب کنید.

آرد برنج یا گندم رو اضافه کنید.

دو سوم لیوان از مخلوط معجون رو اضافه کنید.

مرحله 2

مواد رو تا جایی خامی آرد گرفته بشه تفت بدین.

بعد یواش یواش آب رو اضافه کنید.

به سرعت هم می‌زنیم تا گوله نشه.

زعفران، زردچوبه و نبات رو هم اضافه می‌کنیم.

در قابلمه رو بزارین تا کمی غل بزنه.

در نهایت دارچین و زنجبیل هم چاشنی می‌کنیم تا طعم جان بخش‌تری داشته باشه.

حواستون باشه که غلظت گداخته طوری نباشه که بعد از گذاشتن تو یخچال سفت باشه، بهتره جنس گداخته شبیه به سمنو باشه.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

2191
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم