Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه قویماق

کد رسپی: 1070133

شما هم اهل دسر و شیرینی‌جات هستین؟ قویماق با آرد گندم، زعفران و شکر تهیه میشه و تا حدودی شبیه به کاچی هست. قابلیت بالایی در سریع آماده شدن داره و به دلیل حضور بزرگوار زعفران و گندم طعم و غذاییت خوبی رو منتقل میکنه. حتی برای صبحانه هم چیز مناسبی است. بریم ببینیم رسپی قویماق جان رو چطور میشه در یک چشم بر هم زدن درست کرد. همراه جانبو مگ باشین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 10 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

آرد گندم
3 فنجان
کره
3 قاشق غذاخوری
دارچین
2 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
3 قاشق چایخوری
زعفران
2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

آرد رو الک کنید تا ناخالصی‌ها رو بگیره.

روغن حیوانی یا کره رو داخل یک قابلمه حرارت بدین.

آرد رو اضافه کنید.

رنگ آرد که تغییر کرد و سرخ شد، آب رو اضافه کنید و آرام هم بزنید.

در ادامه شکر، زعفران و زردچوبه رو اضافه کنین تا مخلوطی یکدست بهمون بده.

یادتون باشه که در حین اضافه کردن مواد، باید دائم ترکیب رو هم بزنید.

خروجی قویماق باید چیزی رقیق‌تر از حلوا و غلیظ‌تر از ماست باشه.

جوری که به قاشق نچسبه.

تو یک کاسه گود سرو کنید.

می‌تونید زردچوب نزنید و در عوض زعفران بیشتری رو استفاده کنید.

روی قویماق رو با دارچین و انواع مغزها تزئین کنید.

پودر کاکائو هم شکل و طعم جالبی به قویماق میده که کاملا سلیقه‌ایه.

ارزش غذایی:

1616
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم