لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
قیساوا در شهرهای ترک نشین به مخلوط تخم مرغ، خرما و گردو گفته میشه. برای یک صبحانه مقوی و حجیم بیشتر مورد استفاده قرار میگیره. این خوراک رو بیشتر در روزهای سرد زمستون درست کنین و به خودتون یک حالی بدین. برخی از اردبیلیها هم گردو و خرما در کره تفت داده شده رو به عنوان یه جور خورش سرو میکنن. مواد اولیه این غذا قابل دسترسه و تو هر سوپرمارکتی پیدا میشه. بریم ببینیم دستور قیساوا در جانبو مگ چی هست.
اول پوست خرما رو بگیرید.
با کره تفت بدین.
گردو رو هم اضافه کنین.
خرما و گردو باید نرم بشن.
در صورت استفاده از خرما شیرازی یا غیر رطب کمی آب به رطب اضافه کنید.
تخم مرغ رو در یک کاسه هم بزنید تا زرده و سفید با هم میکس بشن و بعد به خرما و گردو اضافه کنید تا خودش رو بگیره.
در برخی رسپیها دیده شده که پیاز داغ هم به ماجرا اضافه شده که در نوع خودش کمنظیره!
با نان سنگک یا بربری نوش جان کنید!
چای لیوانی رو هم در ادامه کار داشته باشین.