Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه قیساوا

کد رسپی: 1070132

قیساوا در شهرهای ترک نشین به مخلوط تخم مرغ، خرما و گردو گفته میشه. برای یک صبحانه مقوی و حجیم بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیره. این خوراک رو بیشتر در روزهای سرد زمستون درست کنین و به خودتون یک حالی بدین. برخی از اردبیلی‌ها هم گردو و خرما در کره تفت داده شده رو به عنوان یه جور خورش سرو می‌کنن. مواد اولیه این غذا قابل دسترسه و تو هر سوپرمارکتی پیدا میشه. بریم ببینیم دستور قیساوا در جانبو مگ چی هست.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 10 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
20 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

خرما پیارم
2 فنجان، خرد شده
کره
4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
3 عدد متوسط
گردو
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

اول پوست خرما رو بگیرید.

با کره تفت بدین.

گردو رو هم اضافه کنین.

خرما و گردو باید نرم بشن.

در صورت استفاده از خرما شیرازی یا غیر رطب کمی آب به رطب اضافه کنید.

تخم مرغ رو در یک کاسه هم بزنید تا زرده و سفید با هم میکس بشن و بعد به خرما و گردو اضافه کنید تا خودش رو بگیره.

در برخی رسپی‌ها دیده شده که پیاز داغ هم به ماجرا اضافه شده که در نوع خودش کم‌نظیره!

با نان سنگک یا بربری نوش جان کنید!

چای لیوانی رو هم در ادامه کار داشته باشین.

ارزش غذایی:

2084
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم