لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
قیمه ریزه نخودچی مشابه غذای کله گنجشکی است که در اصفهان با روشی متفاوت طبخ میشود. وجه تمایز قیمه ریزه با سرگنجشکی در استفاده از آرد نخودچی است. این غذا از کوفته با گوشت چرخکرده، آب، رب یا گوجه فرنگی تازه درست میشه. سیب زمینی هم پای ثابت این غذاست. برای وعده ناهار یه گزینه عالیه. با رسپی جانبو بریم جلو ببینیم قیمه ریزه نخودچی جانبو دستورش چی مدلیه.
اول از همه گوشت چر کرده رو با نیمی از پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل و زعفران میکس میکنیم و خوب ورز میدیم و قلقلی میکنیم.
بعد نصفه دیگر پیاز رو در روغن سرخ میکنیم
بعد از 2 دقیقه تفت سیب زمینی پوست گرفته که به ابعاد متوسط پوست گرفتیم رو هم اضافه میکنیم
3 دقیقه بعد رب یا گوجه فرنگی پوست گرفته رو هم به مواد اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک و ½ پیمانه آب رو به مخلوط اضافه میکنیم تا جوش بیاد
.
آب که جوش اومد.
گوشت قلقلیها رو با آرامش و مهارت وارد به مابقی مواد ملحق میکنیم.
در قابلمه رو بزارید تا پخت غذا کامل بشه.
زیر شعله کم باشه.
1 ساعت کافیشه.
قیمه ریزه آماده است.
نوش جان!