Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی قیمه ریزه نخودچی

دستور تهیه قیمه ریزه نخودچی

کد رسپی: 1070203

قیمه ریزه نخودچی مشابه غذای کله گنجشکی است که در اصفهان با روشی متفاوت طبخ می‌شود. وجه تمایز قیمه ریزه با سرگنجشکی در استفاده از آرد نخودچی است. این غذا از کوفته با گوشت چرخکرده، آب، رب یا گوجه فرنگی تازه درست میشه. سیب زمینی هم پای ثابت این غذاست. برای وعده ناهار یه گزینه عالیه. با رسپی جانبو بریم جلو ببینیم قیمه ریزه نخودچی جانبو دستورش چی مدلیه.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
200 گرم
روغن آفتابگردان
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
سیب زمینی
100 گرم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی
1 فنجان
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

اول از همه گوشت چر کرده رو با نیمی از پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل و زعفران میکس می‌کنیم و خوب ورز میدیم و قلقلی می‌کنیم.

بعد نصفه دیگر پیاز رو در روغن سرخ می‌کنیم

بعد از 2 دقیقه تفت سیب زمینی پوست گرفته که به ابعاد متوسط پوست گرفتیم رو هم اضافه می‌کنیم

3 دقیقه بعد رب یا گوجه فرنگی پوست گرفته رو هم به مواد اضافه می‌کنیم و تفت میدیم.

یک و ½ پیمانه آب رو به مخلوط اضافه می‌کنیم تا جوش بیاد

.

مرحله 2

 

آب که جوش اومد.

گوشت قلقلی‌ها رو با آرامش و مهارت وارد به مابقی مواد ملحق می‌کنیم.

در قابلمه رو بزارید تا پخت غذا کامل بشه.

زیر شعله کم باشه.

1 ساعت کافیشه.

قیمه ریزه آماده است.

نوش جان!

ارزش غذایی:

1331
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم