لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
مردمان نواحی کوهستانی به غذا با ماهیت آش تمایل بیشتری دارن. این موضوع به دلیل غلظت هوا در ارتفاعات و میل بیشتر به خوراکهای آبکی است. البرز در دامنه رشته کوه البرز واقع شده و تا چند سال جزو استان تهران شناخته میشد. جالبه که یه سری رسپیهای سنتی هم داره که بخشی از اون رو در این مطلب جانبو مگ براتون آوردیم.
یوآن آش از ترکیب سبزی، عدس و گوشت چرخ کرده به دست میاد.
مصرف این آش برای روزهای سرد زمستان و تقویت سیستم ایمنی به دلیل حضور محترم شلغم و عدس در برابر سرماخوردگی توصیه میشه. بریم ببینیم چطوری یوآن آش رو درست کنیم.
برای تهیه آش یوآن ابتدا برنج و عدس خیس کرده رو با هم بپزید.
پس از پخت سبزی خرد شده، پیازداغ و شلغم رو اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک ورز بدین.
گوشت رو گوله کنید و با احتیاط بندازین تو آشی که در حال جوشیدنه.
1 ساعت بعد، در قابلمه رو بردارین.
به بخار آش نگاه کنین.
بو بکشین.
بوی سبزی و برنج و گوشت پخته دلالت بر این داره که زندگی در جریانه.
نمک و فلفل رو اضافه کنید.
یه غل که زد.
آش رو در ظرفی گود و مناسب برای تعدای که هستین به صورت انفرادی یا گروهی سرو کنید.
کمی پیازداغ برای تزئین کافیه.
نوش جان!