Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه یوآن آش

کد رسپی: 1070302

مردمان نواحی کوهستانی به غذا با ماهیت آش تمایل بیشتری دارن. این موضوع به دلیل غلظت هوا در ارتفاعات و میل بیشتر به خوراک‌های آبکی است. البرز در دامنه رشته کوه البرز واقع شده و تا چند سال جزو استان تهران شناخته می‌شد. جالبه که یه سری رسپی‌های سنتی هم داره که بخشی از اون رو در این مطلب جانبو مگ براتون آوردیم.

یوآن آش از ترکیب سبزی، عدس و گوشت چرخ کرده به دست میاد.

مصرف این آش برای روزهای سرد زمستان و تقویت سیستم ایمنی به دلیل حضور محترم شلغم و عدس در برابر سرماخوردگی توصیه میشه. بریم ببینیم چطوری یوآن آش رو درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

برنج سفید
1 فنجان
عدس
1 فنجان
شلغم
3 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده
500 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برای تهیه آش یوآن ابتدا برنج و عدس خیس کرده رو با هم بپزید.

پس از پخت سبزی خرد شده، پیازداغ و شلغم رو اضافه کنید.

در ظرفی جداگانه گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک ورز بدین.

گوشت رو گوله کنید و با احتیاط بندازین تو آشی که در حال جوشیدنه.

مرحله 2

1 ساعت بعد، در قابلمه رو بردارین.

به بخار آش نگاه کنین.

بو بکشین.

بوی سبزی و برنج و گوشت پخته دلالت بر این داره که زندگی در جریانه.

نمک و فلفل رو اضافه کنید.

یه غل که زد.

آش رو در ظرفی گود و مناسب برای تعدای که هستین به صورت انفرادی یا گروهی سرو کنید.

کمی پیازداغ برای تزئین کافیه.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

2747
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم