لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
دویماج در نواحی ترک نشین یکی از خوراکهای مناسب برای صبحانه، عصرانه و پیش غذا است . با نان خشک و پنیر و سبزی به سبکی جالب تهیه میشه. اگر اهل خوراکهای متفاوت هستین دویماج رو حتما درست کنین. بریم ببینیم رسپی دویماج اردبیلی برامون در جانبو مگ چطوریه.
ابتدا باید نان اسکو یا لواش ترجیحا تبریزی رو داخل ظرفی گود گذاشته و با کمی آب یا دوغ خیس کنیم.
اجازه ندید که خیلی خیس و تبدیل به خمیر بشه
حالا پنیر تبریزی رو ریز میکنیم و با گردو و سبزیجات خیلی ریز شده به نان اضافه و با هم مخلوط میکنیم.
دویماج آماده است!
در برخی نواحی دویماج رو قلقلی میکنن و روی اون رو با گوجه فرنگی گیلاسی یا زیتون تزئین میکنن.
در برخی نواحی هم چون خیلی حوصله ندارن دویماج رو بلافاصله پس از آماده شدن با قاشق میل میکنن.
بهترِ دویماج رو یک ساعت در یخچال بزارین تا همگیر بشه.
از پنیر فتا هم به جای پنیر تبریزی میتونید استفاده کنید.
نوش جان!