Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی دویماج اردبیلی

دستور تهیه دویماج اردبیلی

کد رسپی: 1070131

دویماج در نواحی ترک نشین یکی از خوراک‌های مناسب برای صبحانه، عصرانه و پیش غذا است . با نان خشک و پنیر و سبزی به سبکی جالب تهیه میشه. اگر اهل خوراک‌های متفاوت هستین دویماج رو حتما درست کنین. بریم ببینیم رسپی‌ دویماج اردبیلی برامون در جانبو مگ چطوریه.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 10 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
1

مواد لازم:

کره
3 قاشق غذاخوری
گردو
1 فنجان
دوغ
2 فنجان
تره فرنگی
1 عدد متوسط
گشنیز
1 فنجان
مرزه
4 قاشق چایخوری
پنیر فتا
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

ابتدا باید نان اسکو یا لواش ترجیحا تبریزی رو داخل ظرفی گود گذاشته و با کمی آب یا دوغ خیس کنیم.

اجازه ندید که خیلی خیس و تبدیل به خمیر بشه

حالا پنیر تبریزی رو ریز می‌کنیم و با گردو و سبزیجات خیلی ریز شده به نان اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم.

دویماج آماده است!

 

در برخی نواحی دویماج رو قلقلی می‌کنن و روی اون رو با گوجه فرنگی گیلاسی یا زیتون تزئین می‌کنن.

در برخی نواحی هم چون خیلی حوصله ندارن دویماج رو بلافاصله پس از آماده شدن با قاشق میل می‌کنن.

بهترِ دویماج رو یک ساعت در یخچال بزارین تا هم‌گیر بشه.

از پنیر فتا هم به جای پنیر تبریزی می‌تونید استفاده کنید.

 

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

1637
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم