Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی دلمه برگ مو اردبیلی

دستور تهیه دلمه برگ مو اردبیلی

کد رسپی: 1070119

مگر نه اینکه دلمه یکی از بهترین لقمه‌های جهان است؟! از شوخی گذشته چه غذایی رو میشه گوگولی‌تر از دلمه در جهان یافت! از اونجایی که خوردن بیش از حد چیزهای خوشمزه مثل پیتزا برای سلامتی انسان ضرر داره، دلمه نداره. انگار که تو جنگل نشستی داری یه غذا با برگ درخت مو می‌خوری. بریم با هم دلمه برگ مو اردبیلی رو با جانبو درست کنیم. لطفا، همراه ما باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 03 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
2

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده
250 گرم
برنج سفید
1 فنجان
لپه
1 فنجان
سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری
برگ مو
20 برگ
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان
3 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برگ مو رو به آهستگی بجوشانید و از آب دربیارید تا از حرارت بیفته.

بریم سراغ تهیه مایه دلمه.

پیاز رو ریز خرد کنید و با زردچوبه و فلفل در روغن تفت بدید.

گوشت چرخکده رو اضافه کنید، کمی در پیازداغ طلایی شده بچرخانید و به دنبال اون برنج نیم دانه و لپه پخته رو اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌تونید سبزی معطر هم در مایه دلمه استفاده کنید.

رب و کمی آب رو در تابه رو بزارید تا مواد خوب با هم میکس بشن.

حدود 45 دقیقه بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید و 20 دقیقه بعد زیر دلمه رو خاموش کنید.

مرحله 2

 

برگ مو رو بیارید.

ته قابلمه رو برگ مو بچینید.

یک برگ مو بردارید و روی سطح صاف بزارید.

یک قاشق غذاخوری دلمه بزارین در انتهای برگ و رول کنید و داخل قابلمه قرار بدید.

می‌تونید سس گوجه فرنگی هم درست کنید و روی غذا بریزید.

حدود 40 دقیقه بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید و 20 دقیقه بعد زیر دلمه رو خاموش کنید.

تو ظرف مورد نظرتون سرو کنید.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

1749
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم