لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
مگر نه اینکه دلمه یکی از بهترین لقمههای جهان است؟! از شوخی گذشته چه غذایی رو میشه گوگولیتر از دلمه در جهان یافت! از اونجایی که خوردن بیش از حد چیزهای خوشمزه مثل پیتزا برای سلامتی انسان ضرر داره، دلمه نداره. انگار که تو جنگل نشستی داری یه غذا با برگ درخت مو میخوری. بریم با هم دلمه برگ مو اردبیلی رو با جانبو درست کنیم. لطفا، همراه ما باشید.
برگ مو رو به آهستگی بجوشانید و از آب دربیارید تا از حرارت بیفته.
بریم سراغ تهیه مایه دلمه.
پیاز رو ریز خرد کنید و با زردچوبه و فلفل در روغن تفت بدید.
گوشت چرخکده رو اضافه کنید، کمی در پیازداغ طلایی شده بچرخانید و به دنبال اون برنج نیم دانه و لپه پخته رو اضافه کنید.
در صورت تمایل میتونید سبزی معطر هم در مایه دلمه استفاده کنید.
رب و کمی آب رو در تابه رو بزارید تا مواد خوب با هم میکس بشن.
حدود 45 دقیقه بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید و 20 دقیقه بعد زیر دلمه رو خاموش کنید.
برگ مو رو بیارید.
ته قابلمه رو برگ مو بچینید.
یک برگ مو بردارید و روی سطح صاف بزارید.
یک قاشق غذاخوری دلمه بزارین در انتهای برگ و رول کنید و داخل قابلمه قرار بدید.
میتونید سس گوجه فرنگی هم درست کنید و روی غذا بریزید.
حدود 40 دقیقه بعد شکر و سرکه رو اضافه کنید و 20 دقیقه بعد زیر دلمه رو خاموش کنید.
تو ظرف مورد نظرتون سرو کنید.
نوش جان!