لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
دلمه غذاییه که در ایران و کشور ترکیه رایجه. برای پخت دلمه به برگ درخت مو و گوشت چرخ کرده احتیاج داریم. این غذا برای گیاهخواران هم گزینه خوبیه، با این تفاوت که به جای گوشت میتونیم از سویا استفاده کنیم. دلمه در خیلی جاها به عنوان پیش غذا سرو میشه. اگر نظر ما رو بخواهید برای غذای اصلی هم عالیه. بریم ببینیم با جانبو مگ چطور این رسپی جذاب دلمه برگ مو اصفهانی اجرایی میشه.
اول از همه دلمه برگ مو رو بدون اینکه آسیبی بهشون وارد بشه داخل قابلمه آب جوش قرار بدین و بعد از 3 دقیقه بردارین. برگ موها پخته شدن. مبارکه!
اگه حوصله داشتین برگ موها رو روی یک پارچه نخی بزارین تا آبگیری بشه، در غیر اینصورت توی یک آبکش بزاری کافیه.
پیازها رو نگینی خرد کن و در روغن تفت بدید تا طلایی بشه. گوشت چرخ کرده اضافه کن تا کاملا سرخ بشه.
بعد از سرخ گوشت، باقالی، برنج و لپه نیم پز رو با کشمش، سبزیجات معطر و ادویه رو هم به مواد ملحق کنید و تفت بدید.
حالا وقت دلمه پیچیه!
دو عدد برگ دلمه رو باید روی هم قرار بدین
یک قاشق دلمه بریزین وسطش
یک خرما بزارین روش ( وجه تمایز دلمه برگ مو اصفهانی با سایر دلمهها)
به صورت رولی یا بقچهای بپیچین.
کف قابلمه کمی روغن بریزین و تا جایی که قابلمه پر بشه برگ دلمه بچینین.
دلمهها رو به صورت وارونه روی هم قرار بدین.
چطوری چاشنی دلمه رو درست کنیم؟
سرکه یا آبلیمو، شکر و آب رو با هم خوب ترکیب کنید و روی دلمهها بریزید. ( تو این مرحله یک بشقاب سنگین روی دلمه قرار بدین تا باز نشن)
در قابلمه رو محکم ببندید و بزارید برای 1 ساعت به حال خودش بپزه.
دلمه رو بهتره با چنگال سرو کنید.
نوش جان!