لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
از هر چه بگذریم سخن دیزی خوشتر است!
از هر کی بپرسی میگه همه خوشمزگی آبگوشت یا دیزی به مرغوبیت گوشت و دنبه است.
البته برخی هم مثل من از دنبه خوششون نمیاد که میتونن بدون دنبه دیزی رو درست کنن!
تبریزیها لپه رو هم در آبگوشت لحاظ میکنن که در نوع خودش جذابه!
فکر کن هوا سرد باشه، تبریز باشی و یه دیزی تبریزی بزارن جلوت!
با مجله آشپزی جانبو همراه باشید.
گوشت و دنبه رو خوب شسته و به تکههای متوسط خرد کنید، سرخ کنید تا رنگش طلایی شود.
پیاز رو هم در روغن تفت بدید و با لپه خیس خورده از قبل تفت داده شده به گوشت و دنبه اضافه کنید.
4 لیوان آب بریزید.
زردچوبه رو هم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
1 ساعت که گذشت مغز لیمو عمانی رو اضافه کنید.
2 ساعت بعد که گوشت پخت، سیب زمینی پوست گرفته رو با نمک، فلفل و زردچوبه رو هم وارد ماجرا کنید.
اجازه بدید 45 دقیقه مواد با هم غل بخورن و سیب زمینیها خوب پخته شود.
در آخر آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رو برای طعم و رنگ و رخ بهتر اضافه کنید.
سبزی خوردن رو در کنار دیزی تبریزی حتما داشته باشین!
نان سنگک هم که پادشاهه!
قبل از شروع به پخت این غذا این موارد رو رعایت کنین بهتره:
برای خوشمزهتر شدن و لذیذتر شدن آبگوشت و دیزی سنگی به جای روغن از دنبه گوسفند استفاده کنید. بعد از آماده شدن دیزی سنگی، دنبه ها رو بکوبید و مقداری از آن را روی هر ظرفی بریزید.
هر چقدر زمان پخت دیزی سنگی بیشتر باشد، آبگوشت آن خوش رنگتر و لعابدار تر میشود.
.دقت کنید همیشه از ابتدا مقدار آبی که برای تهیه دیزی سنگی استفاده میکنید به اندازه کافی باشد و در فاصله پختن گوشت به آن آب اضافه نکنید. چون طعم و مزه واقعی آبگوشت از بین میرود
رب گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن حتما سرخ کنید تا بوی خامی آن از بین برود. و اگر مقداری زعفران هم به آن اضافه کنید خوش رنگتر میشود.
برای اینکه آبلیمو در اثر جوشیدن تلخ نشود در هنگام سرو کردن آبگوشت روی غذا بریزید.
برای اینکه دیزی طعم لذیذتری پیدا کند از چوب دارچین در تهیه آن استفاده کنید.