لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
دمی کنجد و خشخاش اصفهانی از اون دسته غذاهاییکه که با خوردنش میشه از سی و سه پل تا پل خواجو رو هشت مرتبه رفت و برگشت! این غذا یه گزینه خوب برای افرادی که گوشتخوار نیستند هم هست، بنابراین دمپخت کنجد و خشخاش رو با رسپی جانبو درست کنیم و یک تکانی به لیست غذایی تقریبا تکراری و کسل کننده خودمون بدیم! ضمنا این رو بدونید که کنجد دانهای مغذی حاوی ویتامین E و B است که برای سلامتی و کاهش فشارخون هم لازمه.
دانه خشخاش رو از عطاری هم میتونید تهیه کنید.
اول کنجد رو تفت میدید و پس از سرد شدن با خشخاش و گردو توسط میکسر به آسیاب میکنیم.
پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت میدیم.
هویج رنده درشت رو با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه سرخ میکنیم.
به ترتیب پور کنجد، خشخاش، گردو رو همراه با ماش اضافه میکنیم، آب میریزیم تا جوش بیاد.
وقتی آب جوش آمد، برنج رو به بقیه مواد ملحق میکنیم.
یک عدد سیب زمینی رو پوست میگیریم و میندازیم تو برنج.
کمی از آب برنج که کم شد به تعداد افرادی که قراره این غذا رو میل کنن تخم مرغ بشکونید.
و با برنج بپوشانید.
برنج رو دم کنید تا تخم مرغها هم کامل پخته بشن.
کمی کره آب شده قبل از سرو روی برنج بدین.
غذاتون آماده است.
نوش جان!