Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی دمپخت کنجد و خشخاش

دستور تهیه دمپخت کنجد و خشخاش

کد رسپی: 1070223
4.0 (1)
بدون دیدگاه

دمی کنجد و خشخاش اصفهانی از اون دسته غذاهاییکه که با خوردنش میشه از سی و سه پل تا پل خواجو رو هشت مرتبه رفت و برگشت! این غذا یه گزینه خوب برای افرادی که گوشتخوار نیستند هم هست، بنابراین دمپخت کنجد و خشخاش رو با رسپی جانبو درست کنیم و یک تکانی به لیست غذایی تقریبا تکراری و کسل کننده خودمون بدیم! ضمنا این رو بدونید که کنجد دانه‌ای مغذی حاوی ویتامین E و B است که برای سلامتی و کاهش فشارخون هم لازمه.  

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 07 تیر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
60 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

برنج سفید
2 فنجان
ماش
1 فنجان
هویج
2 عدد متوسط
سیب زمینی
100 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
تخم مرغ
3 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
دانه خشخاش
5 قاشق چایخوری
گردو
1 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

دانه خشخاش رو از عطاری هم می‌تونید تهیه کنید.

اول کنجد رو تفت میدید و پس از سرد شدن با خشخاش و گردو توسط میکسر به آسیاب می‌کنیم.

پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت میدیم.

هویج رنده درشت رو با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه سرخ می‌کنیم.

به ترتیب پور کنجد، خشخاش، گردو رو همراه با ماش اضافه می‌کنیم، آب می‌ریزیم تا جوش بیاد.

مرحله 2

وقتی آب جوش آمد، برنج رو به بقیه مواد ملحق می‌کنیم.

یک عدد سیب زمینی رو پوست می‌گیریم و میندازیم تو برنج.

کمی از آب برنج که کم شد به تعداد افرادی که قراره این غذا رو میل کنن تخم مرغ بشکونید.

و با برنج بپوشانید.

برنج رو دم کنید تا تخم مرغ‌ها هم کامل پخته بشن.

کمی کره آب شده قبل از سرو روی برنج بدین.

غذاتون آماده است.

نوش جان!

ارزش غذایی:

2409
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

4.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0