Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی دمی یارما

دستور تهیه دمی یارما

کد رسپی: 1070128
5.0 (1)
بدون دیدگاه

در گویش آذری، یارما به معنای بغلور می‌باشد. پلو یارما یکی از غذاهای محبوب در استان اردبیل است. بلغور گندم حاوی منیزیم که برای رشد مو عالیه. نیاسین، مس و فسفر از دیگر منابع معدنی مهم موجود در پلو یارما است (بدن انسان در حالت عادی مس تولید نمیکنه که با خوردن مواد غذایی مثل بلغور این ماده تامین میشه). بریم ببینیم دمی یارما در رسپی جانبو مگ چطور درست میشه.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 خرداد 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
25 دقیقه
مدت پخت:
38 دقیقه
تعداد بشقاب:

مواد لازم:

بلغور خشک
2 فنجان
گوشت چرخ کرده
120 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
سیب زمینی
100 گرم
هویج
3 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
روغن آفتابگردان
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
پودر زردچوبه
-2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

این غذا حاوی گوشت و سبزیجاته، خوشمزه و مغذیه از طرف جانبو مگ بهت پیشنهاد میشه!

اول گوشت رو اگر از قبل بهش پیاز نزدیم با نیمی از پیاز رنده آب گرفته شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط می‌کنیم.

پیاز خلالی شده رو در تابه‌ای مخصوص با روغن تفت میدیم.

رنگش که طلایی شد گوشت رو اضافه می‌کنیم.

نوبت به هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده است.

رب گوجه فرنگی و کمی زردچوبه هم افزوده میشه.

در تابه رو بزارید تا مواد با هم خلوت کنن.

مرحله 2

 

بلغور گندم عزیزمون رو همراه با 400 میلی لیتر آب ولرم با سبزیجات و گوشت آشنا می‌کنیم.

به مرحله آبکش که رسید، همه رو آبکش و دوباره دم می‌کنیم.

از ته دیگ نان لواش نازک هم استفاده کنیم که قطعا از خوشی بال درمیاریم.

اینم یارما پلو

یه غذای متفاوت

نوش جان!

ارزش غذایی:

1771
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0