لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
کورباتا یکی از پاستاها و غذاهای پرطرفدار ایتالیایی است، دستور طبخ راحت و طعم عجیب و متفاوتی دارد.
این غذا به افرادی که دارای فشارخون یا چربی خون بالا هستند با میزان کمتری از مصرف توصیه میشود.
اگر برای وعده شام دنبال غذاهای سبک و لذیذ هستید، حتما پاستا کورباتا رو با دستور پخت مجله آشزی جانبو تهیه کنید. نکنته مهم دیگر درباره این پاستا فراوانی آن در سوپرمارکتهای مجهز به کالاهای متنوع است. پس به راحتی در این مکان میتوانید کورباتا را پیدا کنید. البته برخی افراد هم در خانه به روش سنتی پاستا درست میکنند که از همینجا برایشان کف میزنیم.
اول از همه پاستا رو با توجه به اندازه غذاتون داخل یه قابلمه متوسط با آب بجوشانید.
( هر 450 گرم پاستا به 6 یا 7 لیتر ّآب احتیاج داره)
تو این فاصله تابه و اجاق رو با هم آشنا کنید.
کره یا روغن زیتون رو ذوب و بیکن رو اضافه کنید.
کمی بعد سیر خرد شده رو به جمع اضافه کنید.
تو یه ظرف جداگانه تخم مرغ و پارمزان رو با هم ترکیب کنید.
پخت پاستا نباید خیلی نرم باشه.
با یه چنگال بزرگ پاستا رو به ترکیب بیکن اضافه کنید.
تخم مرغ و پارمزان رو لا به لای پاستا داغ بریزیر تا کمی از خامی دربیاد.
مواد رو زیر ور کنید و نمک و فلفل رو هم وارد ماجرا کنید.
پاستا کورباتا آماده است!
نکته:
اگر از خامی تخم مرغ میانه خوبی ندارین میتونین بعد از ترکیب با پاستا غذا، روی شعله گاز برای 3 الی 5 دقیقه حرارت بدین.