Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه پیتزا کلرادو

کد رسپی: 1023701

این پیتزا بیشتر برای افرادی که با دیدن یک پیتزا تپل و پر از مواد دچار جنون آنی میشن بهترین درمان خواهد بود! کلرادو یکی از زیباترین شهرهای آمریکا با طبیعتی بی نهایت زیبا و کوهستانی است. این شهر در نواحی غربی آمریکا واقع شده و یک مدل پیتزا هم به نام خودش ثبت کرده است!

پیتزا کلراودویی از جهاتی مثل ضخامت لبه نون به پیتزا فیلادلفیا شبیه بوده و از لحاظ محتوای مخلفات پیتزا، به مدل شیکاگو شباهت دارد.

پیتزا کلرادویی شبیه یک استخر بادی است که با سس و مخلفات به جای آب پر می‌شود. در کل یک چیز خوش خوراک است، اگه به پیتزاهای سنگین علاقه‌مند هستین! پس با دستور غذاهای جانبو مگ همراه باشین.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
10 دقیقه
تعداد بشقاب:

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
فلفل چیلی سبز تند
1 فنجان
ریحان
10 برگ
موزارلا
1 فنجان، خرد شده
فیله گوساله
300 گرم
قارچ دکمه ای سفید
10 عدد متوسط
پیاز شیرین
50 گرم
سیر
3 حبه
نمک
1 قاشق چایخوری
سوسیس پپرونی
50 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

با حوصله و مهارت پیتزا درست کنیم.

خمیر رو با روش معمول درست کنید و یا خمیر آماده از فروشگاه‌های زنجیره‌ای تهیه کنید

حواست باشه که خمیر در لبه  قالب باید ضخیم تر باشد.

سس گوجه تند رو نان بریزید.

فیله مرغ یا گوساله رو که با پیاز ترجیحا قرمز و سیر و نمک تفت دادی رو همراه قارچ و فلفل زرد روی سس اضافه کنید.

هر چی اختلاف ضخامت خمیر در لبه قالب نسبت به وسط قالب بیشتر باشد، پیتزات کلرادویی‌تر خواهد بودو

 حرارت 500 درجه فارنهایت یا 260 درجه سانتیگراد در مدت زمان 10 دقیقه برای پخت کامل این پیتزا کافی است.

برای یه وعده خوب آماده بشید

نوش جان!

ارزش غذایی:

1420
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم