لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این پیتزا بیشتر برای افرادی که با دیدن یک پیتزا تپل و پر از مواد دچار جنون آنی میشن بهترین درمان خواهد بود! کلرادو یکی از زیباترین شهرهای آمریکا با طبیعتی بی نهایت زیبا و کوهستانی است. این شهر در نواحی غربی آمریکا واقع شده و یک مدل پیتزا هم به نام خودش ثبت کرده است!
پیتزا کلراودویی از جهاتی مثل ضخامت لبه نون به پیتزا فیلادلفیا شبیه بوده و از لحاظ محتوای مخلفات پیتزا، به مدل شیکاگو شباهت دارد.
پیتزا کلرادویی شبیه یک استخر بادی است که با سس و مخلفات به جای آب پر میشود. در کل یک چیز خوش خوراک است، اگه به پیتزاهای سنگین علاقهمند هستین! پس با دستور غذاهای جانبو مگ همراه باشین.
با حوصله و مهارت پیتزا درست کنیم.
خمیر رو با روش معمول درست کنید و یا خمیر آماده از فروشگاههای زنجیرهای تهیه کنید
حواست باشه که خمیر در لبه قالب باید ضخیم تر باشد.
سس گوجه تند رو نان بریزید.
فیله مرغ یا گوساله رو که با پیاز ترجیحا قرمز و سیر و نمک تفت دادی رو همراه قارچ و فلفل زرد روی سس اضافه کنید.
هر چی اختلاف ضخامت خمیر در لبه قالب نسبت به وسط قالب بیشتر باشد، پیتزات کلرادوییتر خواهد بودو
حرارت 500 درجه فارنهایت یا 260 درجه سانتیگراد در مدت زمان 10 دقیقه برای پخت کامل این پیتزا کافی است.
برای یه وعده خوب آماده بشید
نوش جان!