Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی سوپ مرغ با پاستا روتینی

دستور تهیه سوپ مرغ با پاستا روتینی

کد رسپی: 01033102

این خوراک از تکه‌های مرغ، سبزیجات و پاستا درست می‌شود. روتینی یکی از انواع پاستاهای ایتالیایی است که مطابق تصویر زیر می‌بینید. این پاستا رو می‌توانید از فروشگاه‌های محصولات خوراکی وارداتی تهیه کنید؛ و یا اینکه از نوع مشابه آن استفاده کنید. این غذا مناسب برای افرادی است که دارای رژیم پروتئین هستند. دیابتیک‌ها هم مجاز به مصرف سوپ مرغ با پاستا روتینی 2 بار در هفته در وعده‌های خود هستند. شب‌های سرد پاییز و زمستان شاید مناسب‌ترین فصل برای درک حس و حال این سوپ باشد. با مجله آشپزی جانبو و دستور پخت این غذای فرنگی همراه ما باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
50 دقیقه
تعداد بشقاب:
8

مواد لازم:

آب
5 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
ران مرغ
700 گرم
روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
هویج
3 عدد متوسط
کرفس
1 فنجان، خرد شده
دانه ذرت
1 فنجان
کره
4 قاشق غذاخوری
آرد گندم
1 فنجان
خامه زده شده
1 فنجان
شوید
100 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در یک قابلمه بزرگ ۶ پیمانه آب مرغ را بریزید، ۵ پیمانه آب و ½ قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید هم بزنید. وقتی که خوب جوشید ران مرغ را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه بدون گذاشتن در قابلمه بجوشانید. ناخالصی هایی را که بالا می‌آیند حذف کنید. همزمان مرحله ۲ را هم انجام دهید.

 

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود (۵ دقیقه)، سپس حرارات را تا حد متوسط افزایش دهید و هویج رنده شده، کرفس خرد شده را اضافه کنید و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید، مرتب هم بزنید تا نرم و طلایی شود سپس به قابلمه سوب منتقل کنید.

مرحله 2

ران مرغ را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود سپس با دست یا چنگال خرد کنید و استخوان‌ها و چربی‌ها را دور بریزید ( اگر پخته شده باشه باید به راحتی جدا شود ). مرغ تیکه شده را به قابلمه برگردانید.

 

۲ پیمانه پاستا روتینی، هویج ورقه شده و ذرت را به قابلمه سوپ اضافه کنید و 15 دقیقه با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا پاستا به نرمی دلخواه شما برسد. اگر دوست داری که سوپ شما سبک‌تر باشد می‌توانید روغن اضافی را در این مرحله از روی آن جدا کنید.

 

 

مرحله 3

روی یک ماهیتابه متوسط، روی حرارت متوسط ۴ قاشق غذا خوری کره را ذوب کرده سپس با ₁⁄₃ پیمانه آرد را با همزن برقی به مدت ۱ تا ۲ دقیقه مخلوت کرده و سپس ۱ فنجان آب مرغ داغ سوپ را در مخلوط آرد بریزید و بطور مداوم هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس ½ پیمانه خامه غلیظ را با هم هم بزنید و به قابلمه سوپ انتقال دهید.

 

در صورت نیاز می‌توانید ادویه مورد علاقه خودتون و یا نمک بیشتری اضافه کنید به سوپ. ۳ قاشق غذا خوری شوید را به سوپ اضافه کنید و دوباره آن را به جوش بیاورید. غذای شما آماده است نوش جان!

ارزش غذایی:

3403
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم