Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا آمریکایی پیتزا چیکن بوفالو

دستور تهیه پیتزا چیکن بوفالو

کد رسپی: 01023600

تصور کن یه جوجه بخواد بوفالو بخوره!

تازه این وسط پنیر بلوچیز و موزارلا هم وارد بازی میشن.

این پیتزا با ترکیب سینه مرغ و سس رنچ در اکثر پیتزافروشی‌های بین المللی دنیا به فروش می‌رسه.

سس رنچ با اصالت ایتالیایی به تازگی مورد توجه آشپزهای ایرانی در رسپی غذاهای ایتالیایی قرار گرفته که در ادامه دستور تهیه‌ش رو براتون تدوین کردیم. البته این سس رو از فروشگاه‌های معتبر مواد غذایی هم می‌تونید تهیه کنید. با پیتزا چیکن بوفالو و مجله آشپزی جانبو همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی: