Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی پاستا بوکاتینی با جوجه

دستور تهیه پاستا بوکاتینی با جوجه

کد رسپی: 01030207

برای ایجاد سینه مرغ خوش طعم و آبدار، مواد را با سبزیجات خشک مزه دار می‌کنیم. احتمالاً اکثر مواد لازم را در کابینت خود دارید اگر هم نیاز به خرید داشتید می‌توانید از فروشگاه‌های جانبو تهیه فرمایید. سینه‌های مرغ را به طور یکنواخت از دو طرف در روغن زیتون خالص بپزید. سس این رسپی با گوجه فرنگی‌های دودی و خشک شده در آفتاب تهیه می‌شود. در صورت عدم دسترسی می‌توانید گوجه‌ها را در فر بصورت ورقه شده گریل نمایید، با اسفناج، سیر، پنیر پارمسان و خامه ترکیب کنید. سس پاستا به‌دست‌آمده فوق‌العاده طعم‌دار و لذیذ است. مانند رسپی پنه مرغ که در بین ما ایرانی‌ها طرفداران زیادی پیدا کرده، این دستور پخت هم استعداد زیادی برای محبوبیت دارد. بریم با جانبو مگ ببینیم چطور میشه یه پاستا بوکاتینی بی‌نظیر با جوجه درست کرد.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
25 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم
سینه مرغ
300 گرم
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
کره
1 قاشق غذاخوری
اسفناج
10 فنجان، خرد شده
خامه زده شده
0.5 فنجان
پودر فلفل سیاه
0.5 قاشق چایخوری
سیر
3 حبه
گوجه فرنگی خشک شده
0.5 فنجان

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در ابتدا پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید. مقدار نصف لیوان آب پاستا را ذخیره کنید.

مرحله 2

دو طرف فیله یا سینه مرغ را داخل کیسه فریز بکوبید و آن را با پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روغن زیتون را در یک تابه بزرگ با کف گود روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سینه‌های مرغ را از هر طرف 5 دقیقه بپزید یا بسته به دمای شعله تا زمانی که کاملا طلایی و پخته شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. پس از خنک شدن آن را برش بزنید یا مکعب کنید.

مرحله 3

در همان ماهیتابه کره و سیر خرد شده را اضافه کنید. پس از طلایی شدن سیر، گوجه فرنگی خشک شده و اسفناج را اضافه کنید. 2 الی 3 دقیقه دیگر بپزید. حرارت را کم کنید. خامه غلیظ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شود.

در صورت عدم دسترسی یه گوجه فرنگی خشک می‌توانید گوجه‌ها را در فر بصورت ورقه شده گریل نمایید.

مرحله 4

مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. پاستا را هم بزنید و آب ذخیره شده ماکارونی را کم کم اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست آید. در ظرف را گذاشته و بعد از یک 5 دقیقه غذا حاظر است.

 

 

 

مرحله 5

پاستای بوکاتینی جوجه شما حاضر است، آن را در ظرف دلخواهتان با مقداری پنیر پارمسان رنده شده سرو کنید. برای تزیین می‌توانید از چند برگ اسفناج تازه و گوجه گلاسی استفاده نمایید.

ارزش غذایی:

2507
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم