Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی چیکن بریانی

دستور تهیه چیکن بریانی

کد رسپی: 010807

تو این مطلب جانبو قصد داریم  درباره یک نوع غذای هندی با عنوان چیکن بریانی براتون براتون صحبت کنیم. گراماسالا در آسیای و کشورهای هند، پاکستان، نپال، بنگلادش و سریلانکا است، این لغت ریشه عربی به معنای ادویه کوبیده شده نیز دارد. ادویه گراماسالا از هل، دارچین، زیره، سیر و دانه‌های فلفل تشکیل شده. همچنین ادویه گرام ماسالا یکی از چاشنی‌های محبوب و رایج در آشپزی هندی است. این ادویه طعم قدرتمندی در غذا ایجاد می‌کند و برای مزه‌دار کردن گوشت و مرغ عالی است. برای تهیه چیکن بریانی به تکه‌های مرغ و و گرام ماسالا احتیاج داریم که در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی موجود است.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 26 دی 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
45 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

پیاز
4 عدد متوسط
سیب زمینی
400 گرم
گوجه فرنگی
4 عدد متوسط
ران مرغ
700 گرم
برنج سفید
3 فنجان
گشنیز
1 فنجان
نعناع
10 برگ
سیر
3 حبه
زنجبیل
4 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا
4 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

پیاز را با رنده یا چاقو خلالی خرد می‌کنیم و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم تا برشته شود

سیب زمینی متوسط اسلایس شده را در آب و نمک برای 15 دقیقه قرار بدهید و بعد در روغن فراوان سرخ کنید

در قابلمه اصلی زنجبیل و سیر تازه میکس شده رو در روغن تفت می‌دهیم

4 عدد گوجه فرنگی اسلایس شده را اضافه می‌کنیم

کمی  با سیر و زنجبیل ترکیب می‌کنیم

ادویه گراماسالا رو هم وارد می‌کنیم  و با سایر مواد تفت می‌دهیم

حدود 1 دقیقه بعد مرغ‌ها را اضافه کرده و با ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم

نمک و بعد پیاز داغ را به خورش اضافه می‌کنیم

در انتها  مقداری از گشنیز و نعنا تازه را ساطوری کرده و روی مواد می‌ریزیم

درب قابلمه رو می‌گذاریم، زیر شعله رو کم کنید و اجازه بدهید تا مرغ بپزد

اگر در تهیه چیکن بریانی عجله دارید از زودپز استفاده کنید

مرحله 2

در این فاصله برنج را خیس و آبکش کنید

کمی روغن کف قابلمه بریزید

یک کفگیر برنج و بعد از مخلوط خورش بریانی که کاملا پخته شده لا به لای برنج بریزید

گشنیز و نعنای خرد شده تازه روی برنج پخش کنید

سیب زمینی‌های سرخ شده را هم روی برنج جا بدهید

دوباره برنج بریزید

مرغ بچینید

سبزی و پیازداغ اضافه کنید

تکرار کنید تا قابلمه پر شود

بگذارید برای 30 دم بکشد

در قابلمه رو بردارید

عطر خوب چیکن بریانی را استشمام کنید

به به

نوش جان

“این غذا با ترشی یا ماست و خیار عالیه

ترشی و ماستش رو از جانبو بخر”

 

برای چیکن بریانی با گراماسالا پنجابی روی این لینک کلیک کن!

ارزش غذایی:

2883
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم