Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا اقتصادی ارزان مجلسی پاستا کاسارچه با پپرونی

دستور تهیه پاستا کاسارچه با پپرونی

کد رسپی: 1033898

شاید نام این غذارا شنیده باشید. پاستا کاسارچه از نواحی سیسیل می‌آید. اگر به عکس این مقاله همین الان توجه کنید با شکل آن آشنا خواهید شد. ما در این دستور تهیه از پپرونی و سس مخصوص استفاده کرده‌ایم. امیدواریم که در یک عصر با حوصله زمستانی پاستا کاسارچه با پپرونی رو درست کنید، از بخار حرارت آن دلتان به زندگی گرم‌تر شود و لذت ببرید. با جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
10 دقیقه
مدت پخت:
25 دقیقه
تعداد بشقاب:
7

مواد لازم:

پیاز
1 عدد متوسط
سیر
4 حبه
آویشن خشک شده
2 قاشق چایخوری
رزماری خشک شده
2 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده
5 برگ
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد متوسط
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (پارمسان)
3 قاشق غذاخوری
خامه زده شده
1 فنجان
سوسیس پپرونی
202 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

پاستا را تا زمانی که آل دنته (بیش از حد پخته نشود و کمی سفتی داشته باشد) شود، بپزید. 1 فنجان از آب ماکارونی را نگه دارید و بقیه را آبکش کنید. روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و پس از گرم شدن، سوسیس‌های ورقه شده را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید که قهوه‌ای شود. پیاز، سیر، ادویه و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

مرحله 2

سپس گوجه فرنگی هایی که از قبل در آب پخته بودید و رب‌گوجه‌فرنگی و 1 فنجان آب ماکارونی را اضافه کنید و بگذارید مواد با هم بجوشند. پس از جوشیدن مواد حرارت را کم کنید و بگذارید مواد درون ماهیتابه بدون درب 15 تا 20 دقیقه با هم گرم شوند تا سس غلیظی به دست آید

مرحله 3

پاستای کاسارچه، پارمزان رنده شده، خامه غلیظ و نمک و فلفل را به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید و اگر سس غلیظ بود کمی از آب ماکارونی که نگه داشته بودید را اضافه کنید تا غلظت ایده‌آل حاصل شود.

ارزش غذایی:

1199
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم