Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا آمریکایی پیتزا کالیفرنیایی

دستور تهیه پیتزا کالیفرنیایی

کد رسپی: 01020600

سبک پیتزا کالیفرنیایی در میکس ژامبون، پیاز قرمز و قارچ خلاصه شده. ( از اسفناج کوچک یا کلم بروکلی هم میشه برای تاپینگ پیتزا استفاده کرد) خمیر این پیتزا برخلاف سایر مدل‌ها دارای عسل هست که موجب میشه خمیر بافت نرم به خودش بگیره. اگر شما هم مثل ما علاقه مند به این سبک هسیتد با دستور پخت پیتزا کالیفرنیایی در مجله آشپزی جانبو همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

نان نیمه آماده پیتزا
1 عدد
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
سوسیس پپرونی
150 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
قارچ دکمه ای سفید
7 عدد متوسط
زیتون سیاه
8 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

طرز تهیه خمیر پیتزا کالیفرنیایی با عسل( از خیمر نیمه آماده هم می‌توانید استفاده کنید)

مواد لازم خمیر:

آب گرم    سه چهارم فنجان

مخمر   1 قاشق غذاخوری

عسل   1 دوم قاشق غذاخوری

روغن زیتون   1 دوم قاشق غذاخوری

آرد همه منظوره   2 فنجان

موزارلا      2 فنجان

نمک       3 چهارم قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

سه چهارم پیمانه آب و مخمر رو داخل مخلوط کن برای 3 تا 5 دقیقه ترکیب می‌کنیم.

1 دوم قاشق غذاخوری عسل و روغن زیتون رو همراه با 2 پیمانه آرد و نمک به مخلوط آب و مخمر اضافه می‌کنیم.

مواد رو تا جایی خمیر چسبناکی بهمون بده هم می‌زنیم

روی خمیر رو پوشش و اجازه میدیم سایزش 2 برابر بشه.

 

 

مرحله 2
  • خمیر رو پهن می‌کنیم
  • توی سلفون آغشته به روغن زیتون، این طرف اون طرفش رو روغنی می‌کنیم
  • اول سس گوجه خونگیمون روی نان پیتزا پخش می‌کنیم
  • تاپینگ رو اضافه می‌کنیم
  • زیتون سیاه مثل مروارید روی این پیتزا
  • بین 10 تا 15 دقیقه تو دمای 415 درجه فارنهایت فر بزار تا خوب بپزه

پیتزات آماده است!

این تابلوی هنر آشپزیه تو خواهد شد،  ازش لذت ببر!

نوش جان!

ارزش غذایی:

1335
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم