لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
سبک پیتزا کالیفرنیایی در میکس ژامبون، پیاز قرمز و قارچ خلاصه شده. ( از اسفناج کوچک یا کلم بروکلی هم میشه برای تاپینگ پیتزا استفاده کرد) خمیر این پیتزا برخلاف سایر مدلها دارای عسل هست که موجب میشه خمیر بافت نرم به خودش بگیره. اگر شما هم مثل ما علاقه مند به این سبک هسیتد با دستور پخت پیتزا کالیفرنیایی در مجله آشپزی جانبو همراه باشید.
طرز تهیه خمیر پیتزا کالیفرنیایی با عسل( از خیمر نیمه آماده هم میتوانید استفاده کنید)
مواد لازم خمیر:
آب گرم سه چهارم فنجان
مخمر 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 دوم قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 دوم قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره 2 فنجان
موزارلا 2 فنجان
نمک 3 چهارم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سه چهارم پیمانه آب و مخمر رو داخل مخلوط کن برای 3 تا 5 دقیقه ترکیب میکنیم.
1 دوم قاشق غذاخوری عسل و روغن زیتون رو همراه با 2 پیمانه آرد و نمک به مخلوط آب و مخمر اضافه میکنیم.
مواد رو تا جایی خمیر چسبناکی بهمون بده هم میزنیم
روی خمیر رو پوشش و اجازه میدیم سایزش 2 برابر بشه.
پیتزات آماده است!
این تابلوی هنر آشپزیه تو خواهد شد، ازش لذت ببر!
نوش جان!