لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این غذا، یک غذای کلاسیک ویتنامی استکه به نام بُنچا مشهور است. به صورت کوفتههای گوشت بر روی رشتههای ورمیشل با مقدار زیادی سبزی در کنار آن سرو میشود. در بوفههای خیابانی ویتنام این غذا همراه با تخممرغ سرخ شده سرو میشود. اکثر افراد ویتنامی از خوردن این غذای سبک در روزهای گرم تابستان خاطرات خوبی دارند. از مزایای این غذا، این است که هر فردی میتواند طعم آن را بر اساس سلیقه و ذائقه خود تنظیم نماید. با مجله آشپزی جانبو بُنچا (ورمیشل با کوفته) رو حتما درست کنید.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، پیاز رنده شده، گشنیز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود و مخلوط سفت شود.
سپس مخلوط را به شکل کوفتههای کوچک به اندازه توپ پینگپنگ در میآوریم.
یک ماهیتابه را با مقداری روغن کنجد گرم میکنیم و کوفتهها را درون آن سرخ میکنیم تا طلایی و کاراملی شود (میتوانید در حین سرخ کردن کوفته کمی سس گوجه هم اضافه کنید).
رشته ورمیشل را بر اساس توضیحات بستهبندی میپزیم و پس از پختن آنها را کنار میگذاریم تا آب آنها کشیده شود و کمی خشک شود. از چسبیدن آنها به هم نگران نباشید؛ میتوانید آنها را به وسیله چنگال یا چاپستیک از هم جدا کنید. (از گذاشتن ورمیشل در بخچال پس از پختن آن خودداری کنید چون باعث سفت شدن رشتهها میشود.)
برگهای کاهو خرد شده، خیارهای خرد شده، هویج رنده شده، ریحان، نعنا و گشنیز را با هم ترکیب کنید تا به یک سالاد خوشمزه و سبک در کنار غذایتان برسید.
در هر بشقاب مقداری سالاد سبزیجاتی که آماده کردهاید را بریزید، در کنار آن مقداری ورمیشل بریزیدو هر چقدر که دوست دارید روی آن کوفته بگذارید. برای نوش جان کردن این غذای خوشمزه میتوانید کمی سس گوجه یا سس سنتی و معروف ویتنام به نام nuoc cham روی آن بریزید.
بُنچا آماده است، نوش جان!