Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی بُنچا (ورمیشل با کوفته)

دستور تهیه بُنچا (ورمیشل با کوفته)

کد رسپی: 01033501

این غذا، یک غذای کلاسیک ویتنامی استکه به نام بُنچا مشهور است. به صورت کوفته‌های گوشت بر روی رشته‌های ورمیشل با مقدار زیادی سبزی در کنار آن سرو می‌شود. در بوفه‌های خیابانی ویتنام این غذا همراه با تخم‌مرغ سرخ شده سرو می‌شود. اکثر افراد ویتنامی از خوردن این غذای سبک در روزهای گرم تابستان خاطرات خوبی دارند. از مزایای این غذا، این است که هر فردی می‌تواند طعم آن را بر اساس سلیقه و ذائقه خود تنظیم نماید. با مجله آشپزی جانبو بُنچا (ورمیشل با کوفته) رو حتما درست کنید.

نوشته شده توسط حسن جاوی
در تاریخ 01 اسفند 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده
500 گرم
روغن کنجد
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید
1 قاشق چایخوری
پیاز
2 عدد متوسط
گشنیز
1 فنجان
سیر
3 حبه
کاهو
100 گرم
هویج
2 عدد متوسط
خیار
1 عدد متوسط
نعناع
5 برگ
گشنیز
1 فنجان
ریحان
8 برگ

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، پیاز رنده شده، گشنیز خرد شده و سیر له شده را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم آن خوب شود و مخلوط سفت شود.

سپس مخلوط را به شکل کوفته‌های کوچک به اندازه توپ پینگ‌پنگ در می‌آوریم.

یک ماهیتابه را با مقداری روغن کنجد گرم می‌کنیم و کوفته‌ها را درون آن سرخ می‌کنیم تا طلایی و کاراملی شود (می‌توانید در حین سرخ کردن کوفته کمی سس گوجه هم اضافه کنید).

مرحله 2

رشته ورمیشل را بر اساس توضیحات بسته‌بندی می‌پزیم و پس از پختن آنها را کنار می‌گذاریم تا آب آنها کشیده شود و کمی خشک شود. از چسبیدن آنها به هم نگران نباشید؛ می‌توانید آنها را به وسیله چنگال یا چاپستیک از هم جدا کنید. (از گذاشتن ورمیشل در بخچال پس از پختن آن خودداری کنید چون باعث سفت شدن رشته‌ها می‌شود.)

مرحله 3

برگ‌های کاهو خرد شده، خیارهای خرد شده، هویج رنده شده، ریحان، نعنا و گشنیز را با هم ترکیب کنید تا به یک سالاد خوشمزه و سبک در کنار غذایتان برسید.

 

در هر بشقاب  مقداری سالاد سبزیجاتی که آماده کرده‌اید را بریزید، در کنار آن  مقداری ورمیشل بریزیدو هر چقدر که دوست دارید روی آن کوفته بگذارید. برای نوش جان کردن این غذای خوشمزه می‌توانید کمی سس گوجه یا سس سنتی و معروف ویتنام به نام nuoc cham روی آن بریزید.

 

بُنچا آماده است، نوش جان!

ارزش غذایی:

2003
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم