لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
با این رسپی شبهای تابستانی (به علت وجود میگو و بلال) خودتان را بسازید. با طعم ذرت شیرین و آبدار، میگو و برگ ریحان تازه این غذای تابستانی شما خواهد بود. فصل صید میگو تقریبا از اواسط امرداد ماه شروع میشود. میگو هم مانند دیگر خوراکی های دریایی حاوی منابع غنی از کلسیم ، ید و پروتئین است. جالب است بدانید به دلیل اینکه بدن میگو تهی از آهن است رنگ خون آن آبی رنگ است. خون آبی رنگ میگو حاوی منبع غنی از مس است. همچنین ذرت یا بَلال یا جواری یکی از غلات مهم است، منشا آن قاره آمریکا بوده است و پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب میشود و سرشار از کالری است. بریم یه پاستا بوکاتینی درجه یک با هم در جانبو مگ درست کنیم.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها و پنیر را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. نمک و فلفل را جهت مزهدار کردن اضافه کنید و در کناری بگذارید.
روغن زیتون و سیر را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. وقتی سیر شروع به طلایی شدن کرد، از روغن خارج کنید و دور بریزید (فقط روغن طعم دار شود). میگو را به تابه اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نارنجی صورتی شود. ذرت را اضافه کنید و با میگوها هم بزنید. مخلوط را تفت دهید تا میگوها بیشتر صورتی شوند، حدود 2 تا 4 دقیقه، ادامه دهید.
در همین حین، 5 لیتر آب همراه نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید و 2 فنجان از آب پاستا را برای سس نگه دارید.
در یک کاسه بزرگی که در مرحله نخست تخم مرغ و پنیر را مخلوط کرده بودید، پاستا داغ را ریخته و با مخلوط میگو همراه تمام محتویات و روغن تابه ترکیب کنید. مخلوط پنیر و تخم مرغ ها را با حرارت پاستا داغ به آرامی هم بزنید تا سفت شده و بپزد. پس از ترکیب، حدود یک چهارم فنجان از آب پاستا داغ ذخیره شده را اضافه کنید و بریزید. اگر ماکارونی خیلی خشک به نظر می رسد، چندقطره دیگر آب پاستا اضافه کنید.
بلافاصله و قبل از سرد شدن با پنیر اضافی و ریحان تازه سرو کنید. در این رسپی میتونید از تکههای بیکن در کنار میگو استفاده کنید.