Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی پاستا بوکاتینی با میگو

دستور تهیه پاستا بوکاتینی با میگو

کد رسپی: 01030209
3.0 (1)
1 دیدگاه

با این رسپی شب‌های تابستانی (به علت وجود میگو و بلال) خودتان را بسازید. با طعم ذرت شیرین و آب‌دار، میگو و برگ ریحان تازه این غذای تابستانی شما خواهد بود. فصل صید میگو تقریبا از اواسط امرداد ماه شروع می‌شود. میگو هم مانند دیگر خوراکی های دریایی حاوی منابع غنی از کلسیم ، ید و پروتئین است. جالب است بدانید به دلیل اینکه بدن میگو تهی از آهن است رنگ خون آن آبی رنگ است. خون آبی رنگ میگو حاوی منبع غنی از مس است. همچنین ذرت یا بَلال یا جواری یکی از غلات مهم است، منشا آن قاره آمریکا بوده‌ است و پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد. ذرت سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن بوده و نیز منبع خوبی از فیبر محسوب می‌شود و سرشار از کالری است. بریم یه پاستا بوکاتینی درجه یک با هم در جانبو مگ درست کنیم.

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 13 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
20 دقیقه
مدت پخت:
25 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم
تخم مرغ
1 عدد متوسط
زرده تخم مرغ
2 عدد متوسط
پنیر پارمسان رنده شده
0.5 فنجان
سیر
3 حبه
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
میگوی
250 گرم
دانه ذرت
100 فنجان
ریحان
8 برگ
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و پنیر را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. نمک و فلفل را جهت مزه‌دار کردن اضافه کنید و در کناری بگذارید.

مرحله 2

روغن زیتون و سیر را در یک قابلمه بزرگ داغ کنید. وقتی سیر شروع به طلایی شدن کرد، از روغن خارج کنید و دور بریزید (فقط روغن طعم دار شود). میگو را به تابه اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نارنجی صورتی شود. ذرت را اضافه کنید و با میگوها هم بزنید. مخلوط را تفت دهید تا میگوها بیشتر صورتی شوند، حدود 2 تا 4 دقیقه، ادامه دهید.

مرحله 3

در همین حین، 5 لیتر آب همراه نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید و 2 فنجان از آب پاستا را برای سس نگه دارید.

مرحله 4

در یک کاسه بزرگی که در مرحله نخست تخم مرغ و پنیر را مخلوط کرده بودید، پاستا داغ را ریخته و با مخلوط میگو همراه تمام محتویات و روغن تابه ترکیب کنید. مخلوط پنیر و تخم مرغ ها را با حرارت پاستا داغ به آرامی هم بزنید تا سفت شده و بپزد. پس از ترکیب، حدود یک چهارم فنجان از آب پاستا داغ ذخیره شده را اضافه کنید و بریزید. اگر ماکارونی خیلی خشک به نظر می رسد، چندقطره دیگر آب پاستا اضافه کنید.

مرحله 5

بلافاصله و قبل از سرد شدن با پنیر اضافی و ریحان تازه سرو کنید. در این رسپی میتونید از تکه‌های بیکن در کنار میگو استفاده کنید.

 

ارزش غذایی:

63105
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم

3.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0