Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی پاستا بوکاتینی با پنیر فتا

دستور تهیه پاستا بوکاتینی با پنیر فتا

کد رسپی: 01030208
5.0 (1)
بدون دیدگاه

پاستا با پنیر فتا یکی از غذاهایی است که دوباره و دوباره درست خواهید کرد. شما عاشق شیرینی ملایم فلفل قرمز برشته شده با سیر، پاپریکا و ترکیبش با طعم پنیر آب شده خواهید شد. این سس روی پاستا بوکاتینی یا اسپاگتی خیلی خوشمزه می‌شود، البته دستورش گیاهی هست ولی می‌توانید از گوشت فیله گوساله هم استفاده کنید. این شما و این هم پاستا بوکاتینی با پنیر فتا!

نوشته شده توسط احسان آزاد
در تاریخ 09 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
5 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

بوکاتینی (بوکاچینی)
500 گرم
پنیر فتا
1 فنجان، خرد شده
سیر
2 حبه
ماست ساده
0.5 فنجان
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری
پاپریکا
2 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
ریحان
8 برگ
خامه زده شده
0.5 فنجان
جعفری
0.5 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

در ابتدا پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید. مقدار یک سوم لیوان آب پاستا را ذخیره کنید.

مرحله 2

در حالی که پاستا در حال پختن است، پنیر فتا، یک حبه سیر، ماست یونانی، ¼ فنجان آب و روغن زیتون را در مخلوط کن با سرعت بالا با هم مخلوط و میکس کنید تا یکدست شود. مخلوط فتا را داخل یک کاسه کوچک بریزید.

مرحله 3

در همان مخلوط کن، بدون اینکه آن را تمیز کنید! فلفل قرمز تفت داده شده، رب گوجه فرنگی، پاپریکا، فلفل قرمز (در صورت علاقه)، نمک، برگ ریحان، خامه غلیظ و آب پاستا ذخیره شده را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 4

در همان قابلمه‌ای که برای پختن پاستا استفاده شده بود، روی حرارت ملایم، پاستا آماده شده را با سس فلفل قرمز و جعفری بریزید تا پاستا را بپوشاند و سس گرم شود، حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید.

مرحله 5

پاستا را با یک قاشق فتا مخلوط شده، تکه های فلفل قرمز و جعفری تزیین و سرو کنید.

ارزش غذایی:

2718
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
آهن
پروتئین
سدیم

5.0 از 5
1 امتیاز ثبت شده
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0