لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
پاستا با پنیر فتا یکی از غذاهایی است که دوباره و دوباره درست خواهید کرد. شما عاشق شیرینی ملایم فلفل قرمز برشته شده با سیر، پاپریکا و ترکیبش با طعم پنیر آب شده خواهید شد. این سس روی پاستا بوکاتینی یا اسپاگتی خیلی خوشمزه میشود، البته دستورش گیاهی هست ولی میتوانید از گوشت فیله گوساله هم استفاده کنید. این شما و این هم پاستا بوکاتینی با پنیر فتا!
در ابتدا پاستا بوکاتینی را طبق دستور نوشته شده روی بسته بپزید. آب آن را آبکش کنید. مقدار یک سوم لیوان آب پاستا را ذخیره کنید.
در حالی که پاستا در حال پختن است، پنیر فتا، یک حبه سیر، ماست یونانی، ¼ فنجان آب و روغن زیتون را در مخلوط کن با سرعت بالا با هم مخلوط و میکس کنید تا یکدست شود. مخلوط فتا را داخل یک کاسه کوچک بریزید.
در همان مخلوط کن، بدون اینکه آن را تمیز کنید! فلفل قرمز تفت داده شده، رب گوجه فرنگی، پاپریکا، فلفل قرمز (در صورت علاقه)، نمک، برگ ریحان، خامه غلیظ و آب پاستا ذخیره شده را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
در همان قابلمهای که برای پختن پاستا استفاده شده بود، روی حرارت ملایم، پاستا آماده شده را با سس فلفل قرمز و جعفری بریزید تا پاستا را بپوشاند و سس گرم شود، حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید.
پاستا را با یک قاشق فتا مخلوط شده، تکه های فلفل قرمز و جعفری تزیین و سرو کنید.