لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
طعم اصلی این پاستا ترکیبی از سبزیجات و پاستا بوکاتینی میباشد. مزه سبزیجات برشته شده در این دستور پخت ساده بوکاتینی لذت بخش است. به لطف افزودن سبزیجات تازه، سیر و فیله آنچوی، این غذا به همان اندازه که سالم است، خوشمزه است. پاستا بوکاتینی با گل کلم از آن دسته غذاهای متنوع که است برای ایجاد تغییر در یک برنامه غذایی پیشنهاد میشود. این شما و این جانبو مگ!
فر را با دمای 220 سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه نسبتا بزرگ، گل کلم، کلم بروکسل، یک چهارم فنجان روغن، نمک و فلفل را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
سبزیجات را در یک لایه (روی هم قرار ندهید!) روی یک سینی مخصوص فر گذاشته و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سبزیجات قهوهای و کمی ترد شوند (کبابی شوند)
در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. آبکش کنید، نصف فنجان آب گرم پاستا را ذخیره کنید.
یک چهارم فنجان روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ و گود گرم کنید. موسیر، سیر، بیکن، فلفل قرمز خرد شده، رزماری و آویشن را اضافه کنید. درحین سرخ شدن مرتباً هم بزنید تا نسوزند و موسیر کمی نرم شود. در صورتی که طعم رزماری را دوست ندارید میتوانید از دستور پخت حذف کنید.
فلفل قرمز را اضافه کنید و 3 دقیقه مجددا تفت دهید. گل کلم، کلم بروکسل، ماکارونی و آب ذخیره شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید و هر چند دقیقه درب ظرف را برداشته و هم بزنید تا آب تقریبا جذب شود. از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید به جای بیکن از گوشت فیله گوساله که بصورت ورقهای یا رشتهای برش خورده است استفاده نمایید. معمولا به علت قطر زیاد پاستا بوکاتینی از گوشت چرخ شده استفاده نمیشود.