Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی غذا ایتالیایی پاستا بوکاتینی با گل کلم

دستور تهیه پاستا بوکاتینی با گل کلم

کد رسپی: 01030206

طعم اصلی این پاستا ترکیبی از سبزیجات و پاستا بوکاتینی می‌باشد. مزه سبزیجات برشته شده در این دستور پخت ساده بوکاتینی لذت بخش است. به لطف افزودن سبزیجات تازه، سیر و فیله آنچوی، این غذا به همان اندازه که سالم است، خوشمزه است. پاستا بوکاتینی با گل کلم از آن دسته غذاهای متنوع که است برای ایجاد تغییر در یک برنامه غذایی پیشنهاد می‌شود. این شما و این جانبو مگ!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 اسفند 1401
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
15 دقیقه
مدت پخت:
40 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

بوکاتینی (بوکاچینی)
400 گرم
گل کلم
400 فنجان، خرد شده
کلم بروکسل
فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز
0.5 قاشق چایخوری
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
موسیر
1 قاشق غذاخوری
فیله گوساله
250 گرم
سیر
2 حبه
فلفل قرمز چیلی
1 فنجان، خرد شده
رزماری
0.5 قاشق چایخوری
آویشن خشک شده
0.5 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

فر را با دمای 220 سانتیگراد (425 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه نسبتا بزرگ، گل کلم، کلم بروکسل، یک چهارم فنجان روغن، نمک و فلفل را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله 2

سبزیجات را در یک لایه (روی هم قرار ندهید!) روی یک سینی مخصوص فر گذاشته و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سبزیجات قهوه‌ای و کمی ترد شوند (کبابی شوند)

مرحله 3

در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید. آبکش کنید، نصف فنجان آب گرم پاستا را ذخیره کنید.

مرحله 4

یک چهارم فنجان روغن باقی مانده را در یک تابه بزرگ و گود گرم کنید. موسیر، سیر، بیکن، فلفل قرمز خرد شده، رزماری و آویشن را اضافه کنید. درحین سرخ شدن مرتباً هم بزنید تا نسوزند و موسیر کمی نرم شود. در صورتی که طعم رزماری را دوست ندارید می‌توانید از دستور پخت حذف کنید.

مرحله 5

فلفل قرمز را اضافه کنید و 3 دقیقه مجددا تفت دهید. گل کلم، کلم بروکسل، ماکارونی و آب ذخیره شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید و هر چند دقیقه درب ظرف را برداشته و هم بزنید تا آب تقریبا جذب شود. از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

مرحله 6

در صورت تمایل می‌توانید به جای بیکن از گوشت فیله گوساله که بصورت ورقه‌ای یا رشته‌ای برش خورده است استفاده نمایید. معمولا به علت قطر زیاد پاستا بوکاتینی از گوشت چرخ شده استفاده نمی‌شود.

 

ارزش غذایی: