لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
اصفهان یکی از شهرهای توریستی و خوش انرژی ایرانه که غذاهای خوبی هم داره. بریانی اصفهان، یکی از مشهورترین غذاهاست که در هر کوی و برزنی سرو این غذا در ساده و بهروزترین کافهها دیده میشه. اگر اهل گوشت گوسفندی و غذای چرب هستین، بریانی رو امتحان کنین. بریم ببینیم با رسپی جانبو مگ چطور میشه بیرون از رستوران بریانی اصفهان درست کرد.
اول از همه گوشت گوسفندی، دنبه ( اگه بو و طعم آن اذیتتون نمیکنه)، پیاز فراوان و روغن رو با 4 لیوان آب روی حرارت قرار میدیم تا خوب مغز پخت بشه.
در ماهیتابه جذابی دیگر جگر سفید گوسفند رو با پیاز و روغن و آب و نمک و فلفل اول خوب بپزید و بعد تفت بدید، زیر شعله رو کم کنید تا به خوبی و آرام بپزه.
حالا گوشت پخته رو وقتی سرد شد با دنبه و کمی از آب گوشت چرخ کنید.
زعفران، نعنا خشک، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و دوباره مواد رو چرخ کنید. خوب چنگ بزنید تا همه چیز با هم آغشته بشه.
اگر قالب بریونی داشتید که چه بهتر، اگر هم نداشتید از یک تابه بزرگ استفاده کنید. کف قالب رو روغن و کمی آب گوشت همراه با دارچین، فلفل سیاه و زعفران بریزید.
به اندازه کف دست یه توپک گوشت بردارید و رو قالب بزنید و حرارت بدید.
در اصفهان معمولا داخل یک سینی گرد به اندازه متوسط بریانی سرو میشه
روی بریونی، زعفران آب کرده، خلال پسته و بادام میریزن، کنارش هم کمی جگر سفیدی سرخ شده اگر دوست دارین بزارین.
آب گوشت هم در کاسهای جداگانه با نان سنگ و سبزی خوردن سرو میشه.
راستی! جگر سفید حاوی ویتامین آ و ب میباشد و برای سلامتی بدن مفید است.
برای طعم بهتر این غذا توصیه میکنیم که از ادویه و زعفران بیشتری نسبت به سایر غذاها استفاده کنید.
نوش جان!