Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه حلوای بِگُل

کد رسپی: 1070418

این یکی با بقیه متفاوت است. حلوا بگل برخلاف تصوراتمان طعم عجیبی دارد!

با کشک محلی و خرما آماده می‌شود، تقریبا مزه ترش و شیرینی دارد و متعلق به مردم ایلام و نواحی کرد نشین است. مزه کردن خوراک‌های بومی هر شهر تجربه خاص خودش را دارد. جالبه که یک مواد غذایی رایج در یک محیط بومی و کشاورزی رسپی آن ناحیه را خلق می‌کند. این شما و این هم حلوای بِگُل!

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 24 تیر 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

زعفران
2 قاشق چایخوری
روغن حیوانی
2 قاشق غذاخوری
دانه کنجد بو داده
50 گرم
کشک
4 قاشق غذاخوری
رطب
20 عدد

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

اول خرما رطب رو بشورید و بعد پوست اونها رو با دقت بگیرید

در قدم بعدی هسته خرما رو می‌گیری

خرما که رفت با روغن حیوانی یا کره تفت میدیم تا با هم خوب دوست بشن

حالا نوبت به کشک خشک ه خیس کرده است که به مخلوط خرما و روغن اضافه می‌کنیم.

مرحله 2

تا جایی که نیرو دارید با یک قاشق چوبی مواد رو با هم مخلوط کنید

زعفران دم کرده رو اضافه کنید

حلوا تقریبا آماده است!

در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.

روی کار رو با کنجد سفید تزئین کنید.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

کلسیم
1004
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم
قند‌ها