لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
این یکی با بقیه متفاوت است. حلوا بگل برخلاف تصوراتمان طعم عجیبی دارد!
با کشک محلی و خرما آماده میشود، تقریبا مزه ترش و شیرینی دارد و متعلق به مردم ایلام و نواحی کرد نشین است. مزه کردن خوراکهای بومی هر شهر تجربه خاص خودش را دارد. جالبه که یک مواد غذایی رایج در یک محیط بومی و کشاورزی رسپی آن ناحیه را خلق میکند. این شما و این هم حلوای بِگُل!
اول خرما رطب رو بشورید و بعد پوست اونها رو با دقت بگیرید
در قدم بعدی هسته خرما رو میگیری
خرما که رفت با روغن حیوانی یا کره تفت میدیم تا با هم خوب دوست بشن
حالا نوبت به کشک خشک ه خیس کرده است که به مخلوط خرما و روغن اضافه میکنیم.
تا جایی که نیرو دارید با یک قاشق چوبی مواد رو با هم مخلوط کنید
زعفران دم کرده رو اضافه کنید
حلوا تقریبا آماده است!
در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.
روی کار رو با کنجد سفید تزئین کنید.
نوش جان!