لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
پاییز پادشاه فصلها، میوه و سبزیحات خوش رنگ و طعم است. لبو نوعی چغندر و از دسته سبزیجات خانواده مشهور اسفناجیان است که نقل محفل دورهمی و شب یلداست. قدیمیها آن را چغندر صدا میزنند و بین امروزیها به لبو معروف است. در زمستان، بساط گاریهای لبو و باقالی داغ بر سرچهارراه و کوچهها برای عابران اشتهابرانگیز است. خاصیت ضد سرطانی دارد، برای دوری از کبد چرب مناسب است، قوای جسمی را بالا میبرد و فیبر، مس و منگنز بدن را تامین میکند. لبو در فصل خودش محبوب است و در دل همه جا باز میکند. لبو به تنهایی یا به عنوان مخلفات غذا، با ترکیب ماست یا سالاد و حتی عصاره آن خوشمزه است. ما در این مقاله مجله آشپزی جانبو به سراغ طرز تهیه سالاد لبو یا انار رفتیم و این مطلب رو براتون منتشر کردیم. با ما همراه باشید.
چغندر را از سبزی فروشی محل بخرید
پوست بگیرید و آب پز کنید
بعد از 2 ساعت که پخت و بافت نرمی پیدا کرد به قطعات مکعبی شکل کوچک خرد کنید
انار رو دون کنید و در ظرفی با لبو ترکیب کنید
به ترتیب کشمش و گردو شسته شده را اضافه کنید
محتویات را با هم ترکیب کنید
ماست خامهای، مایونز، شوید، نمک، فلفل و کمی سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید
خوب هم بزنید تا طعمها با هم آمیخته شوند
روی سالاد را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید
سالاد گیاهی لبو و انار آماده است
نوش جان