Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو

دستور تهیه سالاد لبو با انار

کد رسپی: 010606

پاییز پادشاه فصل‌ها، میوه و سبزیحات خوش رنگ و طعم است. لبو نوعی چغندر و از دسته سبزیجات خانواده مشهور اسفناجیان است که نقل محفل دورهمی و شب یلداست. قدیمی‌ها آن را چغندر صدا می‌زنند و بین امروزی‌ها به لبو معروف است. در زمستان، بساط گاری‌های لبو و باقالی داغ بر سرچهارراه و کوچه‌ها برای عابران اشتهابرانگیز است. خاصیت ضد سرطانی دارد، برای دوری از کبد چرب مناسب است، قوای جسمی را بالا می‌‌برد و فیبر، مس و منگنز بدن را تامین می‌کند.  لبو در فصل خودش محبوب است و در دل همه جا باز می‌کند. لبو به تنهایی یا به عنوان مخلفات غذا، با ترکیب ماست یا سالاد  و حتی عصاره آن خوشمزه است. ما در این مقاله مجله آشپزی جانبو به سراغ طرز تهیه سالاد لبو یا انار رفتیم و این مطلب رو براتون منتشر کردیم. با ما همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 آذر 1402
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
30 دقیقه
مدت پخت:
0 دقیقه
تعداد بشقاب:
8

مواد لازم:

لبو
5 عدد متوسط
انار
3 عدد متوسط
سس مایونز بدون کلسترول
3 قاشق غذاخوری
کشمش
1 فنجان
شوید خشک
4 قاشق چایخوری
گردو
1 فنجان
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
-2 قاشق چایخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

چغندر را از سبزی فروشی محل بخرید

پوست بگیرید و آب پز کنید

بعد از 2 ساعت که پخت و بافت نرمی پیدا کرد به قطعات مکعبی شکل کوچک خرد کنید

انار رو دون کنید و در ظرفی با لبو ترکیب کنید

به ترتیب کشمش و گردو شسته شده را اضافه کنید

محتویات را با هم ترکیب کنید

ماست خامه‌ای، مایونز، شوید، نمک، فلفل و کمی سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید و به سالاد اضافه کنید

خوب هم بزنید تا طعم‌ها با هم آمیخته شوند

روی سالاد را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید

سالاد گیاهی لبو و انار آماده است

 

نوش جان

ارزش غذایی:

2404
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم