لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
باقلوا همان چیزی است که حس دلتنگی را از یادت میبرد.
انواع باقلوا ترکی، قزوینی، یزدی و استانبولی هر کدام به نوعی خوشمزه هستند.
اصالت شیرینی باقلوا به این هست که با مغزیجاتی مثل گردو، پسته و بادام لایه لایه شما را به سمت خودش جذب میکند. با جانبو مگ و رسپی باقلوا تبریز همراه ما باشید.
باقلوا خور هستین؟
برای تهیه این شیرینی بینهایت خوشمزه باید خمیر باقلوا رو از سوپرمارکت یا لوازم قنادی فروشیها بخرید.
خمیر را داخل سینی فر پهن و با کره چرب کنید.
مغز گردو و پسته رو با هم بکوبید (البته از مغز گردو هم به تنهایی میشه استفاده کرد)
لایه لایه مغز بریزید و با خمیر بپوشانید تا 4 لایه شود.
برخی افراد از شیر عسل آماده هم بین لایهها به عنوان نوعی سس استفاده میکنند.
روی آخرین لایه را کره مال کنید.
(آخرین لایه براتون مهم باشه چون در بیشترین تماس با قرار میگیرد)
به شکل مربع یا لوزی برش دهید.
بریم مرحله بعد
تا دمای 170 درجه فر را گرم کنید.
سینی باقلوا را برای نیم ساعت داخل فر در حرارت قرار دهید.
تو این فاصله شهد باقلوا را درست کنیم.
شکر و آب را تا زمان کامل حل شدن شکر روی حرارت بجوشانیدا
زعفران را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید و به ترکیب شکر و آب اضافه کنید!
هل ساییده شده را هم همینطور و اجازه دهید برای 15 دقیقه بجوشد.
باقلوا را از فر دربیارید.
کمی سرد که شد شربت باقلوا را روی آن بریزید.
سینی فر را در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.
2 ساعت بعد وقت سرو باقلوا است!
چایی که از جانبو گرفتید را دم کنید
یک کام باقلوا
یک جرعه چای
دوباره تکرار
نوش جان!