Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا بومی باقلوا تبریزی

دستور تهیه باقلوا تبریزی

کد رسپی: 1070507

باقلوا همان چیزی است که حس دلتنگی را از یادت می‌برد.

انواع باقلوا ترکی، قزوینی، یزدی و استانبولی هر کدام به نوعی خوشمزه هستند.

اصالت شیرینی باقلوا به این هست که با مغزیجاتی مثل گردو، پسته و بادام لایه لایه شما را به سمت خودش جذب می‌کند. با جانبو مگ و رسپی باقلوا تبریز همراه ما باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 11 اردیبهشت 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
60 دقیقه
مدت پخت:
30 دقیقه
تعداد بشقاب:
8

مواد لازم:

گردو
1 فنجان
کره
2 قاشق غذاخوری
مغز پسته
1 فنجان
نارگیل رنده شده
1 فنجان
گلاب
4 قاشق غذاخوری
شکر
5 قاشق غذاخوری
هل
1 قاشق چایخوری
زعفران
1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش
-1 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

 

باقلوا خور هستین؟

برای تهیه این شیرینی بی‌نهایت خوشمزه باید خمیر باقلوا رو از سوپرمارکت یا لوازم قنادی فروشی‌ها بخرید.

خمیر را داخل سینی فر پهن و با کره چرب کنید.

مغز گردو و پسته رو با هم بکوبید (البته از مغز گردو هم به تنهایی میشه استفاده کرد)

لایه لایه مغز بریزید و با خمیر بپوشانید تا 4 لایه شود.

برخی افراد از شیر عسل آماده هم بین لایه‌ها به عنوان نوعی سس استفاده می‌کنند.

روی آخرین لایه را کره مال کنید.

(آخرین لایه براتون مهم باشه چون در بیشترین تماس با قرار می‌گیرد)

به شکل مربع یا لوزی برش دهید.

 

بریم مرحله بعد

مرحله 2

 

تا دمای 170 درجه فر را گرم کنید.

سینی باقلوا را برای نیم ساعت داخل فر در حرارت قرار دهید.

تو این فاصله شهد باقلوا را درست کنیم.

شکر و آب را تا زمان کامل حل شدن شکر روی حرارت بجوشانیدا

زعفران را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید و به ترکیب شکر و آب اضافه کنید!

هل ساییده شده را هم همینطور و اجازه دهید برای 15 دقیقه بجوشد.

باقلوا را از فر دربیارید.

کمی سرد که شد شربت باقلوا را روی آن بریزید.

سینی فر را در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

2 ساعت بعد وقت سرو باقلوا است!

چایی که از جانبو گرفتید را  دم کنید

یک کام باقلوا

یک جرعه چای

دوباره تکرار

نوش جان!

ارزش غذایی:

2033
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم
قند‌ها