Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا فرنگی پیتزا باگت

دستور تهیه پیتزا باگت

کد رسپی: 01021800

این مدل پیتزا رو به عنوان یک وعده غذایی اصلی و یا یک اسنک فوری درست کنید. پیشنهاد می‌کنیم که با خیال راحت لم بدید روی مبل و تلویزیون تماشا کنید، تا پیتزا باگت خاص و خوش طعم شما آماده بشه. با جانبو مگ همراه باشید.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
آسان
مدت آماده‌سازی:
5 دقیقه
مدت پخت:
15 دقیقه
تعداد بشقاب:
3

مواد لازم:

سس گوجه (کچاپ)
4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
4 عدد متوسط
سیر
2 حبه
ریحان
10 برگ
پیاز شیرین
1 گرم
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد متوسط
موزارلا
1 فنجان، خرد شده

مراحل آشپزی:

مرحله 1

فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود. نان باگت را به ۴ قسمت برش بزنید و سپس از طول برش بزنید تا به ۸ عدد تقسیم شود. نان‌ها را روی سینی فر بچینید.

پوره گوجه فرنگی، سس کچاپ، سیر و ریحان خرد شده را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند، سپس مقداری را روی کف هر قطعه از نان باگت بمالید.

پیاز، فلفل، سوسیس چوریتزو و پنیر موزارلا را به طور مساوی روی نان‌های باگت بریزید. به مدت ۱۲ دقیقه تا زمانی که پنیر موزارلا ذوب شود و تازه و طلایی شود بپزید. برای سرو می‌توانید روی آن فلفل سیاه و چند برگ ریحان تازه بریزید.

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

523
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم