لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
سماق ادویهای مهم برای سلامت کبد، پوست و دارای خاصیت ضد سرطانی است. آش سماق در اصفهان هم کم طرفدار ندارد! اگر به تازگی آزمایش دادین و متوجه کلسترول بالا شدین، حتما سماق رو در زنجیره چاشنی غذایی خودتون بگنجانید. بریم ببینیم چطور با رسپی آش سماق در جانبو مگ میشه فشار و چربی خون رو کنترل کرد. طعم قالب این غذا ترشه و با گوشت چرخ کرده،برنج و سماق مهیا میشه. با ما تا انتها و رسپی آش سماق اصفهانی در جانبو مگ همراه باشین.
پیشبند ببندید و موزیک ملایم پلی کنید.
سماق رو خیس کنید.
برنج رو با آب جوش روی حرارت به مرحله پخت برسونید.
گوشت چرخ کرده رو با نمک و زردچوبه و فلفل چنگ بزنید، قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید.
سبزی معطر که شامل جعفری، تره، ترخون، گشنیز و نعناع رو شسته و حسابی ریز خرد کنید و به برنج اضافه کنید.
سماق رو از صافی رنگ کنید، آب سماق باید قرمز رنگ باشه، به برنج و سبزی اضافه کنید.
گوشت قلقلیها هم باید به جمع ملحق بشن.
پیازداغ رو هم همچنین.
بزارید حدود نیم ساعت غل بزنه.
یه نفس عمیق بکشید.
بوی آش دراومد!
بوی سبزی و سماق و برج حس خوبی بهتون خواهد داد.
نوش جان!
یادتون باشه که زیاده روی در مصرف سماق موجب پایین امدن قند خون میشه و در نتیجه مصرف شیرینیجات رو بالا میبره.