Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا ایرانی آش شیله عدس

دستور تهیه آش شیله عدس

کد رسپی: 1070514

آش شیله عدس تبریز یکی از غذاهای آبکی و محبوب استان آذربایجان شرقی است.

این غذا از ترکیب عدس، برنج و بلغور با طعمی از سبزیجاتی چون تره و پیازچه مهیا می‌شود.

به طور قطع برای زمستان و شبهای سرد سال یک پیشنهاد عالی است. بریم با جانبو مگ همراه باشیم و آش شیله عدس رو با هم درست کنیم.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 09 مرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
90 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

عدس
1 فنجان
برنج سفید
1 فنجان
پیاز
2 عدد متوسط
گوجه فرنگی
4 عدد متوسط
تره
50 گرم
پیازچه
1 فنجان، خرد شده
روغن آفتابگردان
1 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
بلغور گندم
50 گرم

مراحل آشپزی:

مرحله 1

برای تهیه شیله عدس خوشمزه در ابتدای کار برنج و بلغور گندم را درون یک کاسه حاوی می ریزیم و اجازه می دهیم ۲ ساعت خیس بخورند. در ادامه عدس را به صورت جداگانه درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد.

ابتدا بلغور و برنج رو در ظرفی آب به مدت 2 ساعت بزارید تا خیس بخوره

عدس رو هم در ظرفی جداگانه خیس می‌کنیم

پیاز ریز خرد شده رو با مقدار کمی از روغن تفت میدیم

حدود 5 دقیقه بعد فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه میکنیم و به مکار تفت دادن ادامه می‌دهیم.

مرحله 2

 

غذاتون رو هر 3 دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیره

بعد از پخت کامل برنج، به ترتیب گوجه فرنگی پوست گرفته، پیازه و تره ریز خرد شده رو به اش اضافه می‌کنیم.

نمک بزنید و زمانی که شیله عدس به غلظت کامل رسید زیرش رو خاموش کنید!

غذاتون آماده است!

نوش جان!

ارزش غذایی:

5389
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
سدیم