لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
آش شیله عدس تبریز یکی از غذاهای آبکی و محبوب استان آذربایجان شرقی است.
این غذا از ترکیب عدس، برنج و بلغور با طعمی از سبزیجاتی چون تره و پیازچه مهیا میشود.
به طور قطع برای زمستان و شبهای سرد سال یک پیشنهاد عالی است. بریم با جانبو مگ همراه باشیم و آش شیله عدس رو با هم درست کنیم.
برای تهیه شیله عدس خوشمزه در ابتدای کار برنج و بلغور گندم را درون یک کاسه حاوی می ریزیم و اجازه می دهیم ۲ ساعت خیس بخورند. در ادامه عدس را به صورت جداگانه درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد.
ابتدا بلغور و برنج رو در ظرفی آب به مدت 2 ساعت بزارید تا خیس بخوره
عدس رو هم در ظرفی جداگانه خیس میکنیم
پیاز ریز خرد شده رو با مقدار کمی از روغن تفت میدیم
حدود 5 دقیقه بعد فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه میکنیم و به مکار تفت دادن ادامه میدهیم.
غذاتون رو هر 3 دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیره
بعد از پخت کامل برنج، به ترتیب گوجه فرنگی پوست گرفته، پیازه و تره ریز خرد شده رو به اش اضافه میکنیم.
نمک بزنید و زمانی که شیله عدس به غلظت کامل رسید زیرش رو خاموش کنید!
غذاتون آماده است!
نوش جان!