لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تو شبهای مهم سال آدم دلش میخواهد یک غذای خوب درست کند. این غذای خوب میتواند یک کاسه آش میوه، یک بشقاب سبزی پلو ماهی یا پاستا باشد. برخی از ما آدمها هم ترجیح میدهیم غذای بومی شهر و دیارمان را درست کنیم. آش میوه اردبیلی طعم ملسی دارد که یک باغ تابستانی در یک شب دنج پاییزی را در ذهنمان تداعی میکند. آش میوه با هسته طبخ میشود، پس موقع خوردن باید حواسمان به هسته و دندان هم باشد. اما در کل چیز جذاب و خوشمزهای است! با تحیل و طرز تهیه آش میوه اردبیلی همراه باشید.
جالب اینجاست که در فهرست غذاهای این شهر آش زیاد به چشم میخورد. یکی از دلایل مهم این اتفاق اصیل بودن این غذا در فرهنگ ایرانی است. اردبیل هم یکی از شهرهای قدیمی ایران زمین است. در گذشته آش با سبزیجات تازه برای مغذی بودن و سیر کردن افراد در خانواده بیشتر سرو میشد. چون آبکی بود و یک خانواده 10 نفره را همراه با قرصی نان سیر میکرد.
اول از همه پیاز نگینی خرد شده رو داخل روغن داغ تفت بدید
نمک و فلفل، زردچوبه و رب گوجه رو اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید تا سرخ بشه
میوهها رو ا قبل آبکشی کنید و با پیاز و ادویه تفت بدید
نخود و لوبیا خیس کرده رو با عدس به ترکیب اضافه کنید، اب بریزید و بزارید در آرامش بجوشه
حدود نیم ساعت بعد چغندرها رو هم بریزین
وقتی چغندر نیم پز شد، گوشت چرخ کرده رو به حالت قلقلی درمیاریم دونه دونه به آرامی روانه دیگ آش میکنیم.
وقتی صدای غلغل غذامون رو شنیدیم، شکر، لواشک و رشته رو اضافه میکنیم
آش رو هم میزنیم تا به ته دیگ نچسبه
زیر غذا رو یک ربع بعد از ریختن رشته خاموش کنید
آش رو در یک خوشگل سرو کنید و با سرکه یا کشک میل کنید.
نوش جان!