لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
تبریز یکی از شهرهای دوست داشتنی ایران زمینه که در ناحیه شمال غربی کشور واقع شده است.
غذاهای این شهر هم مثل خودش خوب و طعم به یاد ماندنی دارد.
آش گوشواره تبریزیها از ترکیب خمیر و گوشت آماده میشود.
مغذی و خوش خوراکه و برای وعده نهار یا شام سیر کننده است. با جانبو مگ در تهیه آش گوشواره تبریزی همراه ما باشین.
تخممرغ، آب و نمک را با هم مخلوط کنید، آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد کمکم اضافه کنید. بعد از آنکه خمیر را به خوبی هم زدید آن را داخل کیسه بگذارید و به مدت نیمساعت در دمای معمولی اتاق به آن استراحت دهید.
در این مدت میتوانید مواد میانی خمیر (کوفتههای سرگنجشکی یا کله گنجشکی) را آماده کنید. برای این کار، پیاز را رنده کنید و همراه با گوشت، نمک و فلفل و در صورت تمایل زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مخلوط را به صورت کوفتههای کوچک درآورید و در ماهیتابهای با مقداری روغن تفت دهید.
بعد از استراحت خمیر آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و با کمک وردنه به قطر ۲ میلیمتر پهن کنید. مربعهای ۲ در ۲ را به کمک چاقو برش داده و روی هر مربع مقداری از کوفتهها را بریزید و خمیر را ببندید.
در قابلمهای پیاز، کره، رب و نعنا خشک را تفت دهید. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
سپس گوشوارهها را اضافه کنید و آش را هم بزنید. حالا باید نخود پخته را اضافه کنید. بعد از آنکه مقداری جوشید سرکه را اضافه کنید.
آش رو حدود 30 دقیقه بعد داخل ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری و گشنز تزیین کنید.
آش گوشواره آماده است!
نوش جان!