Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا ایرانی آش گوشواره تبریزی

دستور تهیه آش گوشواره تبریزی

کد رسپی: 1070504

تبریز یکی از شهرهای دوست داشتنی ایران زمینه که در ناحیه شمال غربی کشور واقع شده است.

غذاهای این شهر هم مثل خودش خوب و طعم به یاد ماندنی دارد.

آش گوشواره تبریزی‌ها از ترکیب خمیر و گوشت آماده می‌شود.

مغذی و خوش خوراکه و برای وعده نهار یا شام سیر کننده است. با جانبو مگ در تهیه آش گوشواره تبریزی همراه ما باشین.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
متوسط
مدت آماده‌سازی:
120 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
4

مواد لازم:

آرد گندم
3 فنجان
تخم مرغ
1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده
200 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
پودر زردچوبه
2 قاشق چایخوری
نمک
2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری
کره
3 قاشق غذاخوری
آب
8 فنجان
نخود سفید
20 گرم
جعفری خشک شده
2 قاشق چایخوری
نعناع خشک شده
2 قاشق چایخوری
گشنیز خشک
2 قاشق چایخوری
سرکه سیب
1 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط

مراحل آشپزی:

مرحله 1

تخم‌‌مرغ، آب و نمک را با هم مخلوط کنید، آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد کم‌کم اضافه کنید. بعد از آنکه خمیر را به خوبی هم زدید آن را داخل کیسه بگذارید و به مدت نیم‌ساعت در دمای معمولی اتاق به آن استراحت دهید.

در این مدت می‌توانید مواد میانی خمیر (کوفته‌های سر‌گنجشکی یا کله گنجشکی) را آماده کنید. برای این کار، پیاز را رنده کنید و همراه با گوشت، نمک و فلفل و در صورت تمایل زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مخلوط را به صورت کوفته‌های کوچک درآورید و در ماهی‌تابه‌ای با مقداری روغن تفت دهید.

مرحله 2

بعد از استراحت خمیر آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و با کمک وردنه به قطر ۲ میلی‌متر پهن کنید. مربع‌های ۲ در ۲ را به کمک چاقو برش داده و روی هر مربع مقداری از کوفته‌ها را بریزید و خمیر را ببندید.

در قابلمه‌ای پیاز، کره، رب و نعنا خشک را تفت دهید. مقداری  آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.

سپس گوشواره‌ها را اضافه کنید و آش را هم بزنید. حالا باید نخود پخته را اضافه کنید. بعد از آنکه مقداری جوشید سرکه را اضافه کنید.

آش رو حدود 30 دقیقه بعد داخل ظرف مناسب سرو کنید و با جعفری و گشنز تزیین کنید.

آش گوشواره آماده است!

 

نوش جان!

ارزش غذایی:

2571
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
پروتئین
نمک
سدیم