لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
آش دندونی یا به قول آذریها دیشلیق یکی از آشهای کهنه و مرسوم بین ایرانیها است.
آش دندونی حاوی مواد مغذی و پر ارزشِ که برای افراد بیدندان از کودک 6 ماهه تا 80 ساله مناسبه!
اگر در فرایند جراحی دندان یا ایمپلنت هستین، دیشلیق یا آش دندونی رو درست کنین و از دوران رنج بیدندونی لذت ببرین! بریم با جانبو مگ ببینیم چطور در خانه دندونی آش دندونی یا دیشلیق تبریزی درست میشه.
َآش دندونی به سبک تبریز
اول از همه باید صبور و پر حوصله باشید.
گندم رو از سه روز قبل خیس کنید و آبش رو عوض کنید.
وقتی که بیرنگ شد، اجازه بدید که یک روز دیگر هم در شیر خیس بخورد!
با شیر کاری نداریم و بهتره کلا ازش استفاده نکنیم.
حالا وقتش رسیده تا گندم رو بگذارید بپزد تا لعاب بندازد و آبکی و رقیق نباشد.
نخود رو هم از قبل بپزید، بهش کره اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود.
نخود رو از روی گاز بردارید رو به گندم پخته اضافه کنید.
کشمش رو هم خیس کنید و با کمی کره تفت بدید.
آش رو در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.
روی آش رو با مغز گردو، خلال پسته، بادام و پیازداغ تزیین کنید.
دیشلیق تبریزی آماده است
نوش جان!
در ورژن دیگهای از آش دندونی از آب قلم و لوبیا هم استفاده میشه که این دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره.