Canbo Mag
Canbo Mag
Canbo Mag
CANBO MAG
مجله آشپزی جانبو
دستور غذا ایرانی آش دندونی یا دیشلیق

دستور تهیه آش دندونی یا دیشلیق

کد رسپی: 1070503

آش دندونی یا به قول آذری‌ها دیشلیق یکی از آش‌های کهنه و مرسوم بین ایرانی‌ها است.

آش دندونی حاوی مواد مغذی و پر ارزشِ که برای افراد بی‌دندان از کودک 6 ماهه تا 80 ساله مناسبه!

اگر در فرایند جراحی دندان یا ایمپلنت هستین، دیشلیق یا آش دندونی رو درست کنین و از دوران رنج بی‌دندونی لذت ببرین! بریم با جانبو مگ ببینیم چطور در خانه دندونی آش دندونی یا دیشلیق تبریزی درست میشه.

نوشته شده توسط نسیم موذن
در تاریخ 06 خرداد 1403
ذخیره
امتیاز
چاپ
اشتراک
میزان سختی:
سخت
مدت آماده‌سازی:
1435 دقیقه
مدت پخت:
120 دقیقه
تعداد بشقاب:
5

مواد لازم:

جوانه گندم خام
5 فنجان
نخود سفید
500 گرم
شیر پرچرب
4 فنجان
گردو
5 فنجان
کشمش
4 فنجان
خلال بادام
5 گرم
خلال پسته
5 گرم
پیاز
2 عدد متوسط
کره
4 قاشق غذاخوری

مراحل آشپزی:

مرحله 1

َآش دندونی به سبک تبریز

 

اول از همه باید صبور و پر حوصله باشید.

گندم رو از سه روز قبل خیس کنید و آبش رو عوض کنید.

وقتی که بی‌رنگ شد، اجازه بدید که یک روز دیگر هم در شیر خیس بخورد!

با شیر کاری نداریم و بهتره کلا ازش استفاده نکنیم.

حالا وقتش  رسیده تا گندم رو بگذارید بپزد تا لعاب بندازد و آبکی و رقیق نباشد.

مرحله 2

نخود رو هم از قبل بپزید، بهش کره اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود.

نخود رو از روی گاز بردارید رو به گندم پخته اضافه کنید.

کشمش رو هم خیس کنید و با کمی کره تفت بدید.

آش رو در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.

روی آش رو با مغز گردو، خلال پسته، بادام و پیازداغ تزیین کنید.

دیشلیق تبریزی آماده است

نوش جان!

در ورژن دیگه‌ای از آش دندونی از آب قلم و لوبیا هم استفاده میشه که این دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره.

ارزش غذایی:

12607
کالری‌
کربوهیدرات‌
چربی‌
فیبر
فسفر
پروتئین
نمک
سدیم