لطفاً شماره موبایل یا ایمیل خود را وارد کنید.
آش یارما، بلغور یا شورباشی از غذاهای مشهوره استان اردبیل است. آن دسته از آدمهایی که طرفدار غلات هستند از تناول آش بلغور اردبیلی قطعا لذت خواهند برد. یارما به زبان آذری به معنای بلغور میباشد. این غذا به دلیل حجم بلغوری که دارد برای حفظ سیستم امنیت بدن لازم است. برای وعده عصرانه و شام مناسب است و حس خوبی از سیری را برای شما ایجاد میکند. مواد اولیه این رسپی را از فروشگاههای جانبو تهیه کنید و یک تغییر کوچک تو برنامه غذاییتون ایجاد کنید. بریم با هم آش یارما درجه یک درست کنیم!
روحیه تنوع طلب که داشته باشید برای مزه کردن غذاهای بومی اولین نفر خواهید بود. استان اردبیل بشقابهای جذابی با خوشمزگی خاص خودش دارد. اصالت این غذاها تا جایی است که از آش به عنوان قالب اصلی آشپزی ایرانی در فهرست خوراکهای اردبیل دیده میشود. یارما آشی یا شورباشی هم از آن قسم است.
سعی کنید از گوجه فرنگی تقریبا نرم استفاده کنید تا راحتتر پوست بگیرید. گوجه فرنگیها رو داخل غذاساز با مقدار کمی نمک و زردچوبه ترکیب کنید تا شبیه به پوره شود.
گوشت رو بپزید و آب گوشت رو با گوجه فرنگی میکس شده و بلغور ترکیب کنید.
شعله رو حرارت ملایم تنظیم کنید تا پخت به خوبی انجام شود.
حالا زمان اضافه کردن لوبیا پخته است.
نیم ساعت بعد در قابلمه رو به روی سبزیجات باز بزارید تا در فضای باز و رنگ تازهتر بپزد.
زیر شعله رو خاموش کنید تا کمی از حرارت آش بیفتد.
برای چشیدن مزه واقعی غذا بزارید کمی خنک شود.
ظرف مخصوص یارما آش رو بیار
نوش جان!